testere dişli aslan pençesi kullanıp hamile kalanlar

soğankürü bendede işe yaramıştı yumurtlamayı sağlıyor

30 gün td aslan pencesini yaptıktan sonra 15 gün yamayı düşünüyorum bu kanıyla ilgili İbrahim sarac oğlunun tüm video ladini özledim benim durumumdakiler boyle yapıyormuş.

canım murat Berksoy sanırım istanbulda. diyetinde yasak olan yiyecekleri ve yenmesi gerenleri yazabilirmisin rica etsem.

kizlarrr yurt disinda yasayip bunlardan bulanlar bana resmini atabilir mi lufenn......

Slm yeneval
T.d. Aslan pencesine devam ediyormusun sonucaldınmı ? İnşallah güzel sonuc almıştırsın bende gecen ay soğan kürü yaptım ve bu ayda t.d. Aslanpencesini içiyorum biay henüz dolmadı bir aydan sonra 1 hafta araverip tekrar 1 ay boyunca t.d. Aslanpençesine devam edice benimde sorunum yok prolaktım 20.50 idi en son bundan önce incir kürünü uygulamıştım meğer incir kürü prolaktın hormonu yüksek olanlariçin kullanılmaması gereken bir kğr müş bunu malesfgec öğrenmiş oldum,
Bakalım adetime 10 gün var hamilelik beklemiyorum yumurtlama gününü takibe almadım, çünkü aylarca yumurtalama günü hesap yapmaktan fark etmeden strese gşrmişim şuan hamilelik olurmu olmazmı düşüncesinden uzak kalıp sadece kürleri uyguluyorum vakti gelince Rabbım nasip edecektir bizlerede, aslında kürleride bırakacaktım lakin kafam rahatken şifamı aramaktan vazgecmeyeyim bebek meselesi zaten Allahın takdırı Rabbim çabaları boşa bırakmaz stresten uzak tedavı olmaya çalışıyorum kendimce yöntemim :))) çünkü çok sıkıldım doktorlara gitmekten, ticarete çevirmişler işi negatif konuşmaları beni çok bunalttı. Ayrıca yabancı sitelerdende okudum t.d. Aslanpençesini kullanıp hamile kalanlar var, onlar farklı kullanıyolar t.d. Aslanpençesini adetin ilk 14 günü kullanoyolar ve civanperceminide adetin ikinci 14 günü kullanıyolar ilerleyen zamankarda bendebu şekil deneyeceğim.
Ayrıca hormonlara iyi gelen şeyde spormuş bunu bir doktorum demişti bende 2 aydır fitness ve pilatese başladım bu sayede adet günüme yakın testleri ve yorumları okumaktan kurtuldum, diyeceğim istikrarlı bir şekilde bitkisel kürleredevam ederve stresten uzak durursak Allahın izniylebizdehamile kalabilirz,
Şuanki sonucunnedir bilmiyorum inş. Hamilesindir
Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah evlerimizi evlatlarla bereketlendirsin ( AMİN )

kızlar bu testere dışlı a. pençesını nerden alıyosunuz ben bulamadım yaw

Merhaba, bir suredir buraya yazan olmamis ama sogan kuru ve aslan pencesi kurunu bir tur uyguladim, benim gibi olan var mi bulusalim burada tecrubelerimizi paylasalim..

Merhaba bende Aslan pençesine bugün başladım bebeği istiyorum fakat olmuyor yumurtalıklarım çalışmıyormuş oyüzdende adetimde düzensiz bugün başladım Aslan pençesine Adem 1. Günü hem söktürsün hem yumurtalara iyi gelsin die inşallah sonuç alırız

merhaba ben evliliğimin ilk iki yılında hamile kalamadım. doktora gittim fsh değerim 25 çıktı. doktor bana senin asla çocuğun olmaz bu değeri düzeltecek bir ilaç da yok dedi.dünyam başıma yıkıldı. 3 gün ölü gibi gezdim. sonra nette ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürünü gördüm düzenli olarak uyguladım. üç dört ay sonra değerler normale inince hemen hamile kaldım. şimdi 3 yasında ve 6 aylık iki kızım var. bu bitki benim için mucizevi bir şey. hatta çocuğumu emzirirken eşim ıhlamur diye farkında olmadan bu otu kaynatıp getirmişti içinde sütler resmen fışkırdı. şimdi sütüm azaldıkça bu ottan içiyorum hormonları dengelediği için sütüm de çogalıyor. allah tüm çocuk isteyenlere nasıp etsin. bu otu kullanmanızı öneririm.

merhaba acaba fsh niz kac dustu de hamile kaldiniz ogrenebilir miyim? Simdiden tesekkurler

merhaba acaba fsh niz kac dustu de hamile kaldiniz ogrenebilir miyim? Simdiden tesekkurler

Bende çok merak ettim fsh ınız kaça düştü ve hamile kalabildiniz ? Birde yaşınız kaçtı fsh 25 çıktığında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…