Hormonal sorunlara birebir t.d.aslan pencesi. Bende pcos var ibrahim Saraçoğlu nun tarifine uyarak içiyorum gününde geliyor maşallah. T.d.aslan pencesinin yarari hormon düzenleyici olması zaten. Ablamdan prolaktin yüksekti baya. Bunu içmeye başladı hamile kaldı
canım ben doktor tavsiyesiyle kullandım benimde olmuyordu bebeğim iki tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ikincisinde tuttu ama 5 aylıkken düştü düşükten 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım benim beslenme uzmanı murat berksoy var ona gitmiştim allah razı olsun beslenmemi düzeltmemde çok emeği var şimdi 2.5 yaşında allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada sabahları kahvaltıda testere dişi aslan pençesi hayıt ada çayı hepsinden birer tutam bardağa koyup biraz beklettindek sonra süzüp içerdim gün içerisindede
canım ben doktor tavsiyesiyle kullandım benimde olmuyordu bebeğim iki tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ikincisinde tuttu ama 5 aylıkken düştü düşükten 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım benim beslenme uzmanı murat berksoy var ona gitmiştim allah razı olsun beslenmemi düzeltmemde çok emeği var şimdi 2.5 yaşında allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada sabahları kahvaltıda testere dişi aslan pençesi hayıt ada çayı hepsinden birer tutam bardağa koyup biraz beklettindek sonra süzüp içerdim gün içerisindede
kızlar bu testere dışlı a. pençesını nerden alıyosunuz ben bulamadım yaw
merhaba acaba fsh niz kac dustu de hamile kaldiniz ogrenebilir miyim? Simdiden tesekkurlermerhaba ben evliliğimin ilk iki yılında hamile kalamadım. doktora gittim fsh değerim 25 çıktı. doktor bana senin asla çocuğun olmaz bu değeri düzeltecek bir ilaç da yok dedi.dünyam başıma yıkıldı. 3 gün ölü gibi gezdim. sonra nette ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürünü gördüm düzenli olarak uyguladım. üç dört ay sonra değerler normale inince hemen hamile kaldım. şimdi 3 yasında ve 6 aylık iki kızım var. bu bitki benim için mucizevi bir şey. hatta çocuğumu emzirirken eşim ıhlamur diye farkında olmadan bu otu kaynatıp getirmişti içinde sütler resmen fışkırdı. şimdi sütüm azaldıkça bu ottan içiyorum hormonları dengelediği için sütüm de çogalıyor. allah tüm çocuk isteyenlere nasıp etsin. bu otu kullanmanızı öneririm.
merhaba ben evliliğimin ilk iki yılında hamile kalamadım. doktora gittim fsh değerim 25 çıktı. doktor bana senin asla çocuğun olmaz bu değeri düzeltecek bir ilaç da yok dedi.dünyam başıma yıkıldı. 3 gün ölü gibi gezdim. sonra nette ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürünü gördüm düzenli olarak uyguladım. üç dört ay sonra değerler normale inince hemen hamile kaldım. şimdi 3 yasında ve 6 aylık iki kızım var. bu bitki benim için mucizevi bir şey. hatta çocuğumu emzirirken eşim ıhlamur diye farkında olmadan bu otu kaynatıp getirmişti içinde sütler resmen fışkırdı. şimdi sütüm azaldıkça bu ottan içiyorum hormonları dengelediği için sütüm de çogalıyor. allah tüm çocuk isteyenlere nasıp etsin. bu otu kullanmanızı öneririm.
merhaba acaba fsh niz kac dustu de hamile kaldiniz ogrenebilir miyim? Simdiden tesekkurler