- 18 Ekim 2020
- 141
- 38
- Konu Sahibi hayatmavisii
Merhaba kızlar, aranızda testere dişli aslan pençesini gebeliğin oluşması için kullanan ve olumlu sonuç alan oldu mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar, aranızda testere dişli aslan pençesini gebeliğin oluşması için kullanan ve olumlu sonuç alan oldu mu acaba?
Çok ilginç hiç böyle bi etkisini okumamıştım,nereden aldınız peki aktardan mı?Kullandım ama birşey olmadı adetlerde uzamaya yol açtı normalde 6 gün oluyosa bunla 12 gün oldu ben bıraktım kullanmıyorum daha
EvetÇok ilginç hiç böyle bi etkisini okumamıştım,nereden aldınız peki aktardan mı?
Merhaba. Ben şu an kullaniyorum. Daha 5 gun oldu adetin ilk gununden başladim genelde adetim ilk 2 gun az az kahverengi lekelenme ile başlar, 3,4,5ci gunler çogalir. Sonra da 8-9 gune kadar az az olurdu yine lekelenme tarzi. Ama bu ay ilk gunden normal oldu ve bugun beşinci gunum bitmek uzere bu benim için iyi birşey. Başladigi bittiyi belli oldu en azindanMerhaba kızlar, aranızda testere dişli aslan pençesini gebeliğin oluşması için kullanan ve olumlu sonuç alan oldu mu acaba?
Süper çok sevindim adınıza.Ben adet düzeniyle ilgili değil gebelik için başladım umarım gebeliğe de yardımcı olurMerhaba. Ben şu an kullaniyorum. Daha 5 gun oldu adetin ilk gununden başladim genelde adetim ilk 2 gun az az kahverengi lekelenme ile başlar, 3,4,5ci gunler çogalir. Sonra da 8-9 gune kadar az az olurdu yine lekelenme tarzi. Ama bu ay ilk gunden normal oldu ve bugun beşinci gunum bitmek uzere bu benim için iyi birşey. Başladigi bittiyi belli oldu en azindan
Ben de o niyetle başladim. Brokoli kürü de yapiyorum. Tuplerde zayif darlik vardi. Ilk gunlerden bu değişiklikler beni heveslendirdi açikcasi. Duzene girerse belki çocuk da olurSüper çok sevindim adınıza.Ben adet düzeniyle ilgili değil gebelik için başladım umarım gebeliğe de yardımcı olur
InsaAllah istediğimiz sonucu aliriz Allahin izniyleBen de o niyetle başladim. Brokoli kürü de yapiyorum. Tuplerde zayif darlik vardi. Ilk gunlerden bu değişiklikler beni heveslendirdi açikcasi. Duzene girerse belki çocuk da olur
Amin inş,rahim filmi çektirdiniz mi acaba?Ben de o niyetle başladim. Brokoli kürü de yapiyorum. Tuplerde zayif darlik vardi. Ilk gunlerden bu değişiklikler beni heveslendirdi açikcasi. Duzene girerse belki çocuk da olur
Evet 10 ay oldu çektireli. Açikdi tupler. Ama doktorum da dediki hoşlanmadim. Çok ince. Zaten filmde de zayif darlik yazmisdi her iki tüp içinAmin inş,rahim filmi çektirdiniz mi acaba?
Siz peki?Amin inş,rahim filmi çektirdiniz mi acaba?
Ben de 3 ay önce çektirdim,tüplerden biri hafif tıkalıymış ve işlem esnasında açıldığı söylendi,rahim filmi sonrası hamile kalan çok olmuş diye okudum ama bize pek bi faydası olmamış sanırım ,inş bu ay güzel haberlerimizi alırızSiz peki?
Ben de 3 ay önce çektirdim,tüplerden biri hafif tıkalıymış ve işlem esnasında açıldığı söylendi,rahim filmi sonrası hamile kalan çok olmuş diye okudum ama bize pek bi faydası olmamış sanırım ,inş bu ay güzel haberlerimizi alırız
Canım benim de olduğum ay kötü geçti enfeksiyon oldu bende de, antibiyotik kullandım maalesef o ayı zaten es geçtik,zaman geçtikçe insan daha da strese giriyor ne kadar düşünmememiz lazım desek de öyle olmuyor gün sayıyoruz resmenCanim ben islemden 3 gun sonra ağir virus oldum. Hatta kan değerlerim oyle bir düşmüsduki hastanede izole bir odada kaldim. Enfeksiyon kaparsa hemen gider demisdi doktor. O yuzden o ayi degerlendiremedik. Tedavi zamani çok ağir ilaçlar kullandim. Sonra da adetim gelmez oldu. 2 ayda bir anca geliyordu. O da ilaçla. Yani işe yaradigini anlamak firsatimiz olmadi
Peki hamile kalabildiniz miKullandım ama birşey olmadı adetlerde uzamaya yol açtı normalde 6 gün oluyosa bunla 12 gün oldu ben bıraktım kullanmıyorum daha