Testere dişli aslan pençesi fsh ve lh dusuruyor mu

Zeynep4242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
224
35
36
Merhaba önce hikaye mi anlatmak istiyorum 26 yaşında evlendim iki yıl korunduktan sonra çocuk dusunduk 4 ay denememizde sonra olmayınca doktora gitmeye karar verdik gittik fsh 8 çıktı lh 12 çıktı yumurta tembelliği var dedi..YASMİN diye doğum kontrol hapı verdi istemeyerek bir ay kullandım sonra ki sonuçlar fsh 15 lh 19 çıktı sen menopoz giriyorsun çocuğun olmaz dedi yıkıldım resmen sonra aynı gün başka hastaneye gittim fsh orda 25 çıktı nasıl oldu anlamadım ama bir ayda değerlerim fırlamış sonra hiçbirşey kullanmayacağım dedim şimdi Testere dişli aslan pençesi kullanmaya başladım şimdi sonuçları bekliyorum benim gibi olan var mı bana umut verecek

Testeredişli aslan pençesi gerçekten işe yarıyor.ben tarif edilen gibi 2 ay kullandım.çok faydasını gördüm.inşallah sende görürsün.pes etme düzenli iç.

Bu hafta adet olacağım değerleri bende merak ediyorum ama bu ay hiç bir ay olmayan yada bu zamana kadar ben farketmedim yumurtlama günümde ağrılarim oluştu inş.olumlu etki eder senin değerlerin nasıl deffnem neler kullanıyorsun

Testere dişli aslan pençesini 21 gün boyunca sabah ve akşam yemekten 2 saat sonra içtim. Ardından 7 gün de civanperçemi uyguladım aynı şekilde. Toplam 42 gün alan pençesi ile faydası oldu. İbrahim Saraçoğlu tarifiydi.

Z Zeynep4242 slm canm ıns sıfa bulmussundur.benım de lh 13 fsh 7 senın sonucun ne oldu merak ettm bende bu ay testere dıslıyı kullanmayı dusunuyorm

Canım dustu değerlerim lh 19 dan 12 ye dustu fsh 15 den 9 a dustu ama şu anda kullanmıyorum aşılama yaptırdık sonucu bekliyorum aşılama yaparken de ignelerle birlikte bal çörekotu tarçın yaptım yumurta gelişimim guzeldi

Sagol canm cevabın ıcın bende kullanaym adet olursam.ıns bebısın gelır hayırlısıyla canm.

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 2 ay önce doktora gittim hamile kalamiyordum. Lh değerin 14 Fsh 4 tu. Doktor 2 ay diane 35 verdi kullandım yanında testere dişli aslan pençesi de kullandım. Dün doktora tekrar gittim lh ve Fsh degerlerim ikisi de 6 doktor korunmasız ilişki dedi ve çocuğun olur dedi. Formu takip ediyorum. Bilginize ihtiyacım var. Sizdece normalmi degerlerim ve geri hemen yukselirmi. Çocuk için uygun muyum bu arada hiç kistim yyok.

Teşekkürler. Bu ay hayita da başladım. Günde bir bardak hormonları dengede tutmak için inşallah bu ay hamile kalirim. 17 ay oldu. Artık yeter. Dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin.

Diana 35 ile testere dişli aslan pençesi aynı anda kullanılabilir mi? Doktor bana aldactonne de vermişti. Bu üçlü aynı anda kullanılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…