testere dişli aslan pençesi bitkisi ve adet gecikmesi sorunu ?

Cazu

Dejavu
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
1.730
1.728
kızlar merhaba ,

bu forumda oldukça eski sayılırım. uzun yıllardır giriş yapamadım.
bir sorunum var. adetlerim çok düzenliydi benim, hiç bir zaman düzensizlik sorunu yaşamadım. endometriosiz rahatsızlığı geçirmeme rağmen.
36 yaşındayım bu arada. fakat geçen yıl biontech aşılarından sonra, her ay olmasa da regli tarihlerimde gecikmeler yaşamaya başladım. bugüne dek hiç böyle olmadığı için buna bağladım ama korkmaya başladım açıkçası. geçtiğimiz yaz aylarından beri sürekli ( bir defa erken gelme ) gecikme gibi durumlar yaşıyorum.
şuan aralık 16'sında regli olmam gerekirken ben tam 14 gün oldu regl olamıyorum.
kafayı yiyeceğim gerçekten. her yerim şişti , göğüs hassasiyeti, yoğun şeffaf akıntı vs.. tüm belirtileri yaşamama rağmen olamıyorum..

1 haftadır testere dişi aslan pençesi çayı içiyorum. sabah akşam olmak üzere. şimdiye kadar tüm belirtileri yaşamama rağmen gelmesi gerekmez miydi ? ters bir etki mi yaptı anlamıyorum..
bu çayı içenler ne gibi şeyler yaşadınız ? ne kadar sürede geldi kanamanız ?
lütfen benimle paylaşın , çok ihtiyacım var..

Son düzenleme:
Lütfen cevap verin ne olur.
23 gün geçti. Hayatımda ilk defa böyle bir şey oluyor. Tüm belirtileri yasiyorum göğüslerimin üzerine yatamiyorum. Karnım çok sert ve şiş.
Dün akşam kahverengiye döndü akıntı ve çok az miktar kanama oldu. Ama hala sokulemedim.
Şimdiye kadar çoktan normal kanamaya dönmesi gerekmez miydi ? İcitigim aslan pençesi çayının bu duruma etkisi var mı bilemiyorum. Sonuçta hormonları etkiliyor.
Doktora gideceğim evet.
Bu durumu yaşayan var mı ? Allah aşkına bir şeyler söyleyin normal mi ?
Çok kafaya takıyorum stres oluyorum. Böyle oldukca da bir türlu kanamam gelemiyor ;(

Bende yeni konu açmıştım bunu yeni gordum sanırım herkeste farklı etki gösteriyor bende 2 aydir adet olamıyordum ve bedenimi çok iyi bildiğim için sorunlarımin az çok ne olduğunu biliyordum o yüzden ilaç kullanmak yerine ilk önce bu kürü uyguladım 2 kere içtikten sonra ilk önce ufak ufak ara kanamalarla ertesi günde tamamıyla adetim gelmişti ben de ise yaradı ama siz bir doktora görünün ben de randevu aldım ama çok ileri bir tarih olduğu için bu kurleri de uygulanmıştım. Geçmiş olsun umarım bir an önce sorununuz çözülür

Bende yeni konu açmıştım bunu yeni gordum sanırım herkeste farklı etki gösteriyor bende 2 aydir adet olamıyordum ve bedenimi çok iyi bildiğim için sorunlarımin az çok ne olduğunu biliyordum o yüzden ilaç kullanmak yerine ilk önce bu kürü uyguladım 2 kere içtikten sonra ilk önce ufak ufak ara kanamalarla ertesi günde tamamıyla adetim gelmişti ben de ise yaradı ama siz bir doktora görünün ben de randevu aldım ama çok ileri bir tarih olduğu için bu kurleri de uygulanmıştım. Geçmiş olsun umarım bir an önce sorununuz çözülür
Merhaba
çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun diyelim :)

aslanpençesi bitkisi bana olumlu anlamda etki etmedi maalesef. bir zararı olmadı tabi ki, faydası da olmuştur hatta belki ama reglimi söktürmedi. soğan kürü yaptım ondan sonra onun faydasını gördüm o gayet güzel getirtmişti geçen ay.
bu ay yine geciktim. düzenim iyice değişti bozuldu :KK12:
bende işlerimin yoğunluğundan vakit bulamadım bir türlü ama gideceğim doktora.

X