Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan p./ Yükselen östrojen düşen fsh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah hepimizin Bugün adetimin 6. günü başlasam olur mu ki? Bir de kaç gün yapmalı, ara vermeli mi bilginiz var mı acaba?
Msj yeni gördüm, çok girmiyorum siteye, adetin 3.günü başla yaklaşık 2 hafta iç, yumurtlama sonrası ara ver, ve diğer zamanlar aynı şekilde devam et,inş güzel olur her şey

Msj yeni gördüm, çok girmiyorum siteye, adetin 3.günü başla yaklaşık 2 hafta iç, yumurtlama sonrası ara ver, ve diğer zamanlar aynı şekilde devam et,inş güzel olur her şey
Teşekkür ederim, bir dahaki adet dönemimde başlarım artık.inşallah hepimiz için yolunda gider herşey

Aynen bende de öyle oldu. FSH degerim 13lerden 7 ye düştü ama e2 değerinin çok yükseldiğini söyledi doktorum. Aslan pençesi kullanınca bu durum olabiliyor bence

Aynen bende de öyle oldu. FSH degerim 13lerden 7 ye düştü ama e2 değerinin çok yükseldiğini söyledi doktorum. Aslan pençesi kullanınca bu durum olabiliyor bence
Amh değerime baktırdım fena çıkmayınca rahatladım ve tekrar fsh bakıldı 7 çıktı bu sefer, ultrason görüntüsü de fena çıkmadı şükür ama bu sefer eşimden kaynaklı sıkıntılar çıktı, çözüm tüp görünüyor

Hayırlısı olsun canım. Temmuzda bende tüp bebek yaptıracağım. O zamana kadar bari yumurtam olsun diye ne duyduysam yapıyorum

Hayırlısı olsun canım. Temmuzda bende tüp bebek yaptıracağım. O zamana kadar bari yumurtam olsun diye ne duyduysam yapıyorum
İnşallah hepimiz için. Ben de aynı fikirdeyim seninle, yaptırana kadar yumurta olsun kaliteli olsun diye inofolic, coq10 ve d vitamini kullanıyorum şimdiden. Güzel haberler paylaşmak dileğiyle

Maşallah, darısı başımıza artık. Fsh düşünürken bu sefer de eşimin de değerleri pek iyi çıkmadı, doktor tüp bebek önerdi, birkaç aya başlayacağız
Cnm benim uzme kendini hersey allahtan. Tup bebek dedikleri o kadar kisi dogal olarak gebe kaldiki. Allahim neyi nasil nasil gormusse o sekilde olur. Takma kafana.

Cnm benim uzme kendini hersey allahtan. Tup bebek dedikleri o kadar kisi dogal olarak gebe kaldiki. Allahim neyi nasil nasil gormusse o sekilde olur. Takma kafana.
Amin inşallah bana da nasip olur, sağolun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hamilenin duası kabul olurmuş, bizim için de dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…