Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan p./ Yükselen östrojen düşen fsh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Chikilota

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
181
184
103
Antalya
Merhaba arkadaşlar, geçen sene fsh değerim üst sınırda çıktı ve ardından testere dişli aslan pençesi içtim bir süre. Ve fsh değerim 3lere kadar düştü fakat e2 değerim 100ün üzerinde çıktı. Ben de içmeyi bıraktım. Geçen ay tekrar değerlerime baktırdım e2 normal ama fsh yine 10 çıktı. Tekrar bu otu içmeye başlasam mı, faydası var mı yoksa östrojeni yükseltip fsh bastırıyor mu bilemedim. Benzer bir durum yaşayan ya da gerçekten fayda gördüğünü düşünen var mı aranızda acaba?

E2 yüksek çıktığında bi kadın doğumcuyla görüşüp sebebini sorsaydınız keşke.
E2 yüksekliği kisttende olabiliyor diye biliyorum doktor söylemişti.

E2 yüksek çıktığında bi kadın doğumcuyla görüşüp sebebini sorsaydınız keşke.
E2 yüksekliği kisttende olabiliyor diye biliyorum doktor söylemişti.

Teşekkürler cevabınız için. Muayene de olmuştum aynı gün aslında, kist vs bahsetmedi. Ben içtiğim testere dişli aslan pençesindendir diye düşünmüştüm. Benim gibi benzer durumu yaşayan var mıdır diye merak ediyorum

Bende prolaktin yüksekliği icin iciyorum bu ay ve inanilmaz sekilde yumurtlama agrisini hissettim ve akintisini.bence aslanpencesi yapmamistir cünkü hormon dengeleyici o.

Bende prolaktin yüksekliği icin iciyorum bu ay ve inanilmaz sekilde yumurtlama agrisini hissettim ve akintisini.bence aslanpencesi yapmamistir cünkü hormon dengeleyici o.
Anladım, o zaman ben bu ay da içeyim test yaptırıp, tekrar gözlemleyeyim. Teşekkürler 7 aydır karavana bu ay inşallah olur bişeyler

Olabilir neden olmasın burda kür uygulayan çok var.
Benimde fsh 10 lanet olsun.
Tedavi falan alıyomusun nezamandır bebek düşünüyosun

Anladım, o zaman ben bu ay da içeyim test yaptırıp, tekrar gözlemleyeyim. Teşekkürler 7 aydır karavana bu ay inşallah olur bişeyler
Insallah asla umudunu kesme.fsh tek basina önemli bi deger deil ayrica amh da baktir 10 üzeri kötu bi durum diye okumustum ben.

Olabilir neden olmasın burda kür uygulayan çok var.
Benimde fsh 10 lanet olsun.
Tedavi falan alıyomusun nezamandır bebek düşünüyosun
7 aydır deniyoruz, tedaviye henüz başlamadık, bu son fsh değerinden sonra doktorum önümüzdeki ay tekrar bakalım amh ile birlikte ona göre bir yol çizeriz dedi. Bu arada ben de kür kullanayım diye düşündüm. Sizde durum nasıl, fsh değerinle nasıl bir yol izliyorsun

Insallah asla umudunu kesme.fsh tek basina önemli bi deger deil ayrica amh da baktir 10 üzeri kötu bi durum diye okumustum ben.
Tüm isteyenlere nasip olur umarım Önümüzdeki ay amh ile tekrar bakacağız değerlere. Umutsuzluğa kapılmamak elde değil ama kader bir yerden sonra olacaksa olur zaten..siz ne kadardır istiyorsunuz

Tüm isteyenlere nasip olur umarım Önümüzdeki ay amh ile tekrar bakacağız değerlere. Umutsuzluğa kapılmamak elde değil ama kader bir yerden sonra olacaksa olur zaten..siz ne kadardır istiyorsunuz
Bende 1.5 senedir istiyorum bi kimyasal gebeligim disinda henuz bisey yok.ama asla umudumu kesmedim.bi zamani var demekki diyorum.

Öyledir muhakkak, zamanını biliyordur. kimyasal da olsa en azından döllenme olmuş o da birşey. Umarım bidahakine sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Benim herşey çok kötü.
Rahimde tüplerde yapışıklıktan şüpheleniyolar rahim filmi gerekir diyolar. Fsh 10.
Asıl konuya geleyim tam birleşme yaşayamadım eşimle(vajinusmus).
Ama başarılı denemelerdede gebelik olmadı. Benim durumumda olup gebe kalan çok insan var. Bende engel üstüne engel var. Zaten doktor tam birleşmeden sonra sadece 1 ay bekleriz dedi sanırım düşündüğü bişeyler var.
Sizler çok daha şanslısınız bana göre

Merhaba konusmustuk seninle vajinismus hakkinda hatirliyorum.eger cok gerekliyse rahim filmini anestezili cektirebilirsin.hem tedavini geciktirmemis olabilirsin.

Slm siz hayıt tohumu kaynatıp için, fsh değerini en iyi indiren ot o, tabi sadece fsh değil kısaca kadınlık hormonunu düzenliyor, benim 14 du geçmişti, gönlüne göre olsun inş

Merhaba konusmustuk seninle vajinismus hakkinda hatirliyorum.eger cok gerekliyse rahim filmini anestezili cektirebilirsin.hem tedavini geciktirmemis olabilirsin.
Merhaba. Aslında bende aynı şeyi düşündüm ama doktorlar yapmak istemedi 2 kişiyle konuştum şuan beklemek en iyisi dediler.
Hayırlısını diliyorum.

Uzunca zamandır forumun altını üstüne getiriyorum, umut verici hikayeler var mıdır diye ve en umutsuz olanların bile çok sonra bebeğini kucağına aldıklarını okuduğum çok oldu. Neden onlardan biri olmayasın ve olmayalım? Filmini anestezili çektirmek bence de mantıklı. Ben de öyle çektirmeyi düşünüyorum. Geç kalmamak adına en azından. Şu fshyı düşürüp bir de umutsuzluğa kapılmasak keşke.. Allah büyük, ol dese olur. İlerleyen zamanlardan güzel haberler paylaşabilmek umuduyla..

Slm siz hayıt tohumu kaynatıp için, fsh değerini en iyi indiren ot o, tabi sadece fsh değil kısaca kadınlık hormonunu düzenliyor, benim 14 du geçmişti, gönlüne göre olsun inş
Amin inşallah hepimizin Bugün adetimin 6. günü başlasam olur mu ki? Bir de kaç gün yapmalı, ara vermeli mi bilginiz var mı acaba?

Çok güzel şeyler söylüyosun okadar ihtiyacım varki buna.
Umarım dediğin gibi olur burda güzel hikayelerimizi paylaşmak için buluşuruz.
Fsh nasıl düşer bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla düşse bile en yüksek olduğu değer kabul edilirmiş.
Rahim filmi senden de istedilermi?
Ben yapın gerekiyosa dedim ama yapmak istemediler durumumdan dolayı

Milyonlarca insan var bu dünyaya gelmiş, bir tanesinin gelmesine de bizim aracı olmamız aslında düşününce imkansız değil, ilahi güce sığınalım. Elimizden geleni yapalım yeterki. Fsh konusunda evet ben de aynı şeyleri okudum, ama bu değeri düşenler sonrasında daha kolay hamile kalmış gibi anladım buradaki arkadaşlardan. belki de amh denilen değer daha önemli, korksam da ona da baktırıcam önümüzdeki ay. Rahim filmini doktorum istemedi 1 sene bekleyelim ama istersen çekeriz dedi. Benim bir 5 ay daha birşey yapmadan bekleyecek sabrım yok. Zaman da kaybetmek istemiyorum.gerekirse başka doktora da gitmeyi düşünüyorum.

Bence tedaviye başlandığında ilk olarak rahim filmi cekilmeli fikrimce.cunku belki tupler tikali bosuna yok klomen yok yumurta takibiyle vakit kaybedilecek.ayrica rahim filminde sadece tupler icin deil rahimde bulunan sekil bozuklugu yapisiklik vs.hepsi görünüyo.ben kimyasal gebelik gecirdigim icin dr. En az 1 tüpün acikki hamile kalabilmissin demisti.olsun dedim cekildim bi sorun cikmadi cok sükürki.en azindan aklimdaki soru isaretleri gitmis oldu.daha rahatim simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…