Bana sorarsanız kullanmayın direk çöpe atın sagligi tehdit eden ürünler bunlar.mesela instagram da öyle reklamlar dönüyor ki,ünlüler bu parfum sayfalarinin reklamini yapıyor,cok memnunuz şöyle böyle diye bie sürü paylasim yapiyorlar dolandırıcılık hepsi.onlarin bile A kalite replika.orjinal parfumu anca tekin acar boyner sevil gibi yerlerden alabilirsin.veya trendyol gibi gibi guvenli sitelerden.onun haricinde asla tester mester gibi sacma sitelerden orjinal parfum temin edemezsinBende ilk başlarda ooo ne güzel tester parfüm ucuz olması normal tabi diye kandırıyodum kendimi ama sonra heeeryerde ama heryerde bukadar çok testerın olması beni gerçeklere doğru itti sizlerede bi akıl danışmak istedim yani :)
Bana sorarsanız kullanmayın direk çöpe atın sagligi tehdit eden ürünler bunlar.mesela instagram da öyle reklamlar dönüyor ki,ünlüler bu parfum sayfalarinin reklamini yapıyor,cok memnunuz şöyle böyle diye bie sürü paylasim yapiyorlar dolandırıcılık hepsi.onlarin bile A kalite replika.orjinal parfumu anca tekin acar boyner sevil gibi yerlerden alabilirsin.veya trendyol gibi gibi guvenli sitelerden.onun haricinde asla tester mester gibi sacma sitelerden orjinal parfum temin edemezsin
Mutlaka replikadir
Kesinlikle ve kesinlikle piyasadaki bütün tester parfüm adıyla satılan Parfümler sahte. Sakın inanıp aldanıp almayın. Ben aldım hem de en güvenilir denilecek yerden sadece su. Adam bildiğin İzmir de Kıbrıs şehitlerinde dükkan açmış sıralamış parfümleri 140 liraya aldım bi good girl Sudan başka bir şey değil iade ettim adam isterseniz bekleyin gümrükte sorun çıkmıştır başka parfüm verilmiştir bize isterseniz ... diyo devamını getiremiyo isterseniz iade verelim diye ama ağzından çıkarmak istemiyo. İstedim nakit olarak verdi bütün parayı iade olarak sağolsun ama sahte işte kardeşim. İnstagramda satış yapıyor bi de bu adam. Ya gidin mizu lidyana trendyol gibi yerlerden alın ya da açık alın ama tester parfüm tuzağına düşmeyin. O sözde tester parfümü aldığım gün sahte olduğunu anladığım gün parfümlerden soğudum ki çok severim. İadeyi aldığım gün ise parfüm sevgim geri geldi
Yalnız benim aldiklarimdan ben cok memnunum hicte oyle açık parfüm gibi ucuz kokmuyorlar ve gayette kalicilar. Testerparfume.com sitesinden alıyorum ben. Tester parfume savas acan yorumcular hunharca açık parfüm aliyor bakiyorumda yorumlara .ayni mantık ha tester adi altinda almissin ha acik parfum almissin ayni yani. Tabi tutup bi testere 150 lira 200 lira bayilmayin tabi ki. 80 liraya kadar yolu var. O kdr şişe taklidide yapiyolar :) ayrica genelde 75-100 mlden asagi olmuyolar. Dp de 100 ml 40 lira 50 ml 25 liraydi en son. Bargello 100 ml 40 50 ml 30 lira. Acik parfumde pek ucuz sayimaz hani testerin yaninda.
az önceki başlıkda parfümevi.com'dan bahsediyordunuz.bilgilenmeniz açısından söyliyeyim.şelale kimya 2000 çeşidi aşkın esansı türkiye'ye getiriyor.sizin kullandığınız ''tester'''larda büyük ihtimalle onların getirttiği esanslardan yapılıyor.
bir sonraki trend ise ''kişiye özel parfüm'' olacak.şimdiden söyliyeyim.hatta geçenlerde izzet yıldızhan 70.000 tl'lik parfüm yaptırtmış kendi adına
sizi kast ederek söylemiyorum yanlış anlaşılmasın , cahillerin yer aldığı bir toplumu kandırmak ve onları dolandırmak çok kolaydır.
muhasebe ile uğraştığım için gayet iyi biliyorum bahsettiğiniz site fatura yolluyamıyor.yollasa bile şahıs adına yolluyor ; şirket adına değil.bu tip şirketlere ''kokuları çok kalıcı yeah'' mottusuyla destek olup başka insanların kazıklanmasına da zemin hazırlıyorsunuz.sizin kazıklanmaktan hoşlanıyor olabilirsiniz ama başka insanlar sizin gibi geniş olmayabilir...
saygılar-selamlar
Kaziklanmakla ne ilgisi var? Koku kdr sise gorselinide seviyorum ben. Tom Ford Velvet Orchid suan da trendyolda 469 lira. Ben kargo dahil 60 liraya 100 ml'lik sisesini temin ettim kokusu gayet te kaliteli bir koku açık parfum gibi alkol kokmuyor. Acik parfumu kotulemiyorum farkindaysaniz benimde kullandiklarim var. ikiside legal degil illegal sonuçta. Similar parfüm Acik parfum konusunda guzel taklit yapiyorsa benim aldigim sitedeki urunlerde tester grubunda gayet kaliteli taklit edilmis. Mantik ayni anlatabiliyor muyum?Gonul ister hepsinin orjinalini alalim oh mis. Napalim butcemiz yetmiyor diye heveste mi etmeyelim?
Ben mi anlatamıyorum? Açık parfumde tester parfumde orjinallerin taklitleri diyorum üstüne basa basa. Açık parfüm sağlık bakanlığı onayı almış olabilir tamam hukiki hak kazanmis. Peki taklit yaparak ne kadar etik sence sonuçta baska birinin emegi? Benim legallikten illegallikten kastım bu ikiside benim gözümde aynı. Ama kullanıyoruz çünkü orjinalleri faiş fiyatlarla sunuyorlar. Her açık parfumude iyi yapmiyolar. Tester parfümü sakin almayin bilmem ne bozuk cikti diye konu acmissin bende benimkinde sorun yok hatta orjinale yakin diyorum. Testeri yuhalayip gidip açık parfüm alma mantığını sacma buldugumu belirttim. Ikiside benim gozumde aynı ikiside oyle yada boyle taklit.