- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi SimplyLove
-
sahibinden.com dan aldın mı hiç parfm canım ?İnternette stok stok satılanlar sahte haberın olsun da sonra hayal kırıklığına uğrama:)
sahibinden.com dan aldın mı hiç parfm canım ?
hadı yaaaa tamam canm :) var mı bildiğin bi site falanCanım sahibinden, sanalpazar,gittigidiyor hep çakma aman diyim sakın alma.
hadı yaaaa tamam canm :) var mı bildiğin bi site falan
instagramda ... i öneririm.Ben de orjinallikleri konusunda şüpheliyim de bir sorayım dedim :) teşekkürler
Ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum,ilk başta kazıklandım çok ucuz görünce anlamıştım zaten ama adamlar bana resmen içine kolonya koyup göndermişler.şimdi instagramda bir butik buldum üstelik sokak hayvanları yararına çalışıyorlar,gelirleri mama ve aşı olarak gidiyormuş ve ürünleri oldukça iyi kalıcılıkları falan süper.Merak eden olursa bekarebutik bi bakın istersenizKızlar aranızda tester parfüm alıp kullanmış olan var mı? Orjinal parfümlere göre fiyatları daha uygun. Merak ettim
Kac tabe parfum deneyimledinjzBen yaklaşık 3 senedir kullanıyorum,ilk başta kazıklandım çok ucuz görünce anlamıştım zaten ama adamlar bana resmen içine kolonya koyup göndermişler.şimdi instagramda bir butik buldum üstelik sokak hayvanları yararına çalışıyorlar,gelirleri mama ve aşı olarak gidiyormuş ve ürünleri oldukça iyi kalıcılıkları falan süper.Merak eden olursa bekarebutik bi bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?