• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tester parfüm?

SimplyLove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
1.136
1.802
133
Kızlar aranızda tester parfüm alıp kullanmış olan var mı? Orjinal parfümlere göre fiyatları daha uygun. Merak ettim

Kendim kullanmadım ama kesinlikle önerilmediğini çok duydum canım. Çoğu sahte oluyormuş,tabi bu internetten alınanlar için geçerli.

Ben de orjinallikleri konusunda şüpheliyim de bir sorayım dedim :) teşekkürler

hadı yaaaa tamam canm :) var mı bildiğin bi site falan

Malesef tester olarak güvendiğim hiçbir site yok canım..Ben testerları magazada calısan akrabamdan alıyorum.
1 kere internetten alma hatası yaptım payımı aldım:)

Normal olarak tavsiye ettiğim siteler mizu,misspera,trendyol. :)

Instagramda bir adam satıyor orijinal tester. diorhasan ismi.
Hatta checkcosmetic.net'ten kontrol ettirip de yollamasını isteyebilirsiniz.
Ben hiç almadım oradan ama hesabında gördüm.
Yeri kadıköy'de aslında ama instagramdan da satış yapıyor.

instagramde 'testerparfüme' idi sanırım gercekten orjınal testerlar satıyor ben alamadım henuz ama arkadasım aldı gayet memnundu.

Ben yeni bir sayfa keşfettim instagramda 2 alışverişim oldu ikisindende çok memnun kaldım. Orjinal tester ürünler ama ambalajlıda var. Valla bir parfüm manyağı olarak 1 parfüm alacağıma artık ordan 2 parfüm alıyorum. Arada makyaj malzemeside geliyor. İnsta adı :

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar aranızda tester parfüm alıp kullanmış olan var mı? Orjinal parfümlere göre fiyatları daha uygun. Merak ettim
Ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum,ilk başta kazıklandım çok ucuz görünce anlamıştım zaten ama adamlar bana resmen içine kolonya koyup göndermişler.şimdi instagramda bir butik buldum üstelik sokak hayvanları yararına çalışıyorlar,gelirleri mama ve aşı olarak gidiyormuş ve ürünleri oldukça iyi kalıcılıkları falan süper.Merak eden olursa bekarebutik bi bakın isterseniz

Ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum,ilk başta kazıklandım çok ucuz görünce anlamıştım zaten ama adamlar bana resmen içine kolonya koyup göndermişler.şimdi instagramda bir butik buldum üstelik sokak hayvanları yararına çalışıyorlar,gelirleri mama ve aşı olarak gidiyormuş ve ürünleri oldukça iyi kalıcılıkları falan süper.Merak eden olursa bekarebutik bi bakın isterseniz
Kac tabe parfum deneyimledinjz

ben geçenlerde parfümania.com sitesinden guccinin bir parfümünü aldım orjinal tester ama bana başka serisini göndermişler. Stoklarında benim parfümüm yokmuş yeni para iadesi yaptılar. Ama gelen yanlış parfümde olsa dayanamayıp açtım baktım kokusu gayet güzeldi. Tavsiye edebilirim

Back