şubat ayından bahsedıyorsun sanırım
adetınde baya gecikmiş, idrarı fazla damlatınca olabiliyo o dağınıklık bende yaşamıştım
testi tekrarla istersen yada kan testi yaptır
inşallah hamilesindir canım...test için erken bir vakitse 2. çizgi silik ya da dağınık olabilir...ben test yaptığımda 2.çizgi o kadar silikti ki..kime söylesem sana öyle gelmiştir istedğin için demişlerdi...ertesi gün kan testi yaptırmıştım ve hamile olduğumu söylemişlerdi...şimdi kızım bir yaşında...
değilse de hiç üzülme daha çok yeniymiş evliliğiniz...hakkınız da hayırlısı:))
Ya sana ''hamilesin'' diyeceklerse ?! böyle güzel bi haberi duymak için fobini bir iki saatliğine yok sayarsın artık demezlerse de canın sağolsun, üzülme emi canım.. Ben de anne olmaya karar verdiğimde bikaç ay sabretmek zorunda kalmıştım, ama normal bu süreç.. Allah gönlüne göre versin..
5 ay ne ki olmuyor demek için...sıkıntı yapmanıza değmez Allahtan hayırlısı...bence sabredemeyecekseniz gidin bir hastaneye...ya da biraz daha bekleyip tekrar test yapın ama sonunda muhakkak gidilecek hastaneye:))
kan testinden sonra ilk gebelik haftamın tespitinde henüz 5haftalıktı...ki ben testi 15 gün önce yapmıştım o kadar yeniymiş ki....
bence hataneye gidin içiniz rahatlasın...hayırlı haberler alın inşallah:))
ya cok saolun ne ıyı ınsanlarsınız ALLAH RAGZI OLSUN HEPINIZIN GONLUNE GORE VERSIN RABBIM... İNŞALLAH VRDIR DA BISEY SORMAK ISTYORUM TANSIYONUM COK ASIRI DUSUYOR BENIM HIC BU KADAR OLMAZDI DUSUK OLMASI HAMILELK LE DE ALAKALIMI YOKSA BENDE BASKA BISIMI VARKI