• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste ikinci çizgi silik çıktı..Sizce hamile olabilir miyim?

ozge0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
159
1
46
Ankara
kızlar selammm ben evlenelı 5 ay oldu esım askerde ayın 12 sınde dagıtım ıznıne geldı regldım 11 ınde oldum 5 gun surdu reglım bıttı.sonra 19 una kadar korunmasız beraber oldum.bır haftadır dusuk tansıon nedenı ıle yatakdan kalamıoyorum annem test almıs.sabah ılk ıdrarla yaptm bırıncı cızgı resmen bellı ıkıncısıde dagılmıs gıbı dagınıklık var sızceeeeeeeeeee ben hamılemıyım ??? elım ayagım tıtrıoor lutfen cvp ya:53::17::emir_bebek::nazar:

büyük ihtimalle, çünkü kritik bi dönemde korunmamışsınız.. Sen yine de bi kan testi yaptır emin olmak için.. Hakkında hayırlısı olsun canım..

ya inşallah.. cok istiyoduk ama cok korkuyorum gecen haftakı neg gelmısdı hıc bır cızgı fılan yoktuuuu.sabah kalkıp yaptım gerı yattım neg dır dıe kalkıp baktıgımda dagınıkkkk bı pembelık varrr ordaaa annem de bakıooor oda gördu
:49:

şubat ayından bahsedıyorsun sanırım
adetınde baya gecikmiş, idrarı fazla damlatınca olabiliyo o dağınıklık bende yaşamıştım
testi tekrarla istersen yada kan testi yaptır

3 damla damlattım sadeceee ?? ayyy ALLAHIM ELIM AYAGIMA DOLANDI SIMDI GIREBILDIMMM NETE KIZLAR BOLE BISI YASAYAN VARMI YAAA NEDEN BOLE CIKDI TAM IKINCI CIZGI CIKMIOORMU KI

inşallah hamilesindir canım...test için erken bir vakitse 2. çizgi silik ya da dağınık olabilir...ben test yaptığımda 2.çizgi o kadar silikti ki..kime söylesem sana öyle gelmiştir istedğin için demişlerdi...ertesi gün kan testi yaptırmıştım ve hamile olduğumu söylemişlerdi...şimdi kızım bir yaşında...:nazar:

değilse de hiç üzülme daha çok yeniymiş evliliğiniz...hakkınız da hayırlısı:))

ayy tesekkkur ederm yaaa esıme soledım oda şaşırdı. ama bızım olmuodu bız olmuo dıooduk megersem yenı evlenınce hemen olmuyormus :37: şimdı dedıgnız gıbı ıse %50 hamıleyım odegılde benım hastane fobm var cok korkuyorm yaaa nasıll becercem pff :(

ayy tesekkkur ederm yaaa esıme soledım oda şaşırdı. ama bızım olmuodu bız olmuo dıooduk megersem yenı evlenınce hemen olmuyormus :37: şimdı dedıgnız gıbı ıse %50 hamıleyım odegılde benım hastane fobm var cok korkuyorm yaaa nasıll becercem pff :(

Ya sana ''hamilesin'' diyeceklerse ?! böyle güzel bi haberi duymak için fobini bir iki saatliğine yok sayarsın artık :8: demezlerse de canın sağolsun, üzülme emi canım.. Ben de anne olmaya karar verdiğimde bikaç ay sabretmek zorunda kalmıştım, ama normal bu süreç.. Allah gönlüne göre versin..

5 ay ne ki olmuyor demek için...sıkıntı yapmanıza değmez Allahtan hayırlısı...bence sabredemeyecekseniz gidin bir hastaneye...ya da biraz daha bekleyip tekrar test yapın ama sonunda muhakkak gidilecek hastaneye:))
kan testinden sonra ilk gebelik haftamın tespitinde henüz 5haftalıktı...ki ben testi 15 gün önce yapmıştım o kadar yeniymiş ki....
bence hataneye gidin içiniz rahatlasın...hayırlı haberler alın inşallah:))

ya cok saolun ne ıyı ınsanlarsınız ALLAH RAGZI OLSUN HEPINIZIN GONLUNE GORE VERSIN RABBIM... İNŞALLAH VRDIR DA BISEY SORMAK ISTYORUM TANSIYONUM COK ASIRI DUSUYOR BENIM HIC BU KADAR OLMAZDI DUSUK OLMASI HAMILELK LE DE ALAKALIMI YOKSA BENDE BASKA BISIMI VARKI :59:

Back