• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakar mısınız

icimdebirdag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
22
5
1
İlk 5 dk daki hâli. Bugün regl günümdü. Sizce ?
IMG_1192.webp

Ben cokkez freely yaptım negatifti hep ama çoğu kişide yalancı pozitif vermiş 🫤 acaba kimyasal mi olmuş bilmiyorum o kişilerde ya da şans mı bilemedim bu test işi bende artı med bile yalancı pozitif vermedi şükür ki😅

Ben cokkez freely yaptım negatifti hep ama çoğu kişide yalancı pozitif vermiş 🫤 acaba kimyasal mi olmuş bilmiyorum o kişilerde ya da şans mı bilemedim bu test işi bende artı med bile yalancı pozitif vermedi şükür ki😅
Ben 4-5 test yapdım evde silik bi şekilde cıkdı adetımde üç gün gecıkdi üçüncü günün sonunda kanamam oldu doktora gittim kimyasal gebelik gecırmısım
İns sizlerin testleri dogrudur yanıltmaz

Ben 4-5 test yapdım evde silik bi şekilde cıkdı adetımde üç gün gecıkdi üçüncü günün sonunda kanamam oldu doktora gittim kimyasal gebelik gecırmısım
İns sizlerin testleri dogrudur yanıltmaz
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum istemiyorum suanlik çocuk inşallah da yaniltmaz valla 😅🫣

Benim de adetime bugün hariç 4 gün var akşam yaptım testi belirtilerim var diye ben mi körüm yoksa çizgi var mj

Eklentiler

• 1000012444.webp
    1000012444.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000012446.webp
    1000012446.webp
    10 KB · Görüntüleme: 11
Back