Teste bakar mısınız lütfen

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.088
3.357
373
Kızlar sat 11 Ağustos, 29 günde bir adet olurum. Bu ay eşimle korunmadık, 2-3 gün geçti Göğüslerim acoyordu şimdi geçti ,mide bulantı oluyor arada, idrarım ağır kokuyor. Bugün test yaptım ilk tek çizgi vardı, 4-5 saat sonra t çizgisinin orda çok çok silik çizgi belirdi. Bi bakar mısınız.

Sabah ilk idrarla tekrar deneyin.Saatler sonra çıkan 2.cizgiye pek güven olmuyor maalesef.insallah gelmiştir bebeğin

Merhaba kızlar bende 6 aydır ugraşıyorum. Sat 11 agustos beklenen adet tarihime 3 qün var az önce Albi gebelik testi yaptım ve şoktayım resmi yüklüyorum
sizce kesin hamilemiyim resmen şok yaşıyorum

Tebrik ederim, hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Belirti var mıydı ?

Eğer ikinci çizgi ilk 5 dk içinde çıktıysa; pozitif.
Tebrik ederim, hayırlı olsun şimdiden.. :) Kan tahlili yaptırın hemen, garanti olsun. Bu arada koruyun kendinizi, ağır iş yapmayın, ağır kaldırmayın.

Tebrik ederim, hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Belirti var mıydı ?
Amin inşaallah Allahım isteyen herkese nasip etsin. Yumurtlamadan beri hiç geçmeyen şiddetli qöqüs agrım vardı. Burnum sürekli tıkanıyor gibi kuru kuruydu ayrıca kasıklarıma agrılar giriyordu ve istemsiz bi şekilde elim karnıma gidiyordu bu arada bhcg yaptrdım 65.6 çıktı inşaallah kucagıma almayıda nasip eder Allahım

Evet canım Anında çıktı 1 dakika anca sürmüştür. Kan tahlili yaptırdım 65.6 çıktı adete 3 gün var normalmi acaba bu deger çok heycanlanıyorm

kesin hamilesin . hem de yuksek bi deger bence . test yaptirin bence bugun sonucu paylasirsiniz bizimle

Tekrardan hayırlı olsun, Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
İlk değerin çok iyi. :) önemli olan kese görünene kadar düzenli artışın olması canım. İki güne bir, en az iki katına çıkması lazım. Yani bugün perşembe 65, cumartesi 130, pazartesi 260 civari olması gerekiyor. Böyle giderek çok çabuk artıyor zaten. 2000 lerden sonra kese gözüküyor zaten. :)
Ağır iş yapma, ağır kaldırma, bol bol dinlen. Ağrılar normal. Kanama gibi bir durum olursa; hiç bekleme hemen acile git.

Kızların dediğim gibi adet oldum ama kafamda soru işareti var, en son ilişki adete 1 hafta kala olmuştu, ondan 1 gün sonra bidaha oldu. O son ilişkilerden hamile kalmış olsaydım adetim yinede gecikir miydi, yoksa üstüne görme gibi bi durum olur mu. İki gündür mide bulantım dahada arttı, ya üşüttüm bilmiyorum

Çok saol canım :) az önce tekrar bhcg yaptırdm 198,2 çıktı çarşamba qünü yani 2 gün önce 65 di sence bu artış iyimi peki canm :)

Çok çok iyi maşaallah. :) en az iki katına çıkması lazımdı zaten.
Bi 10 güne kese gözükür canım
Çok mutlu oldum gerçekten burada sizin güzel düşünceleriniz okadar iyi geliyoki allahım hepimize ve tüm isteyenlere nasip etsin bu mutlulugu canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…