Teste bakar mısınız hamile miyim?

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
147
27
13
25
Kızlar adetim 2-3 gün gecikti göğüsümden biri hassas ve şişti biri normal ama şişlik yok sağdakinden neyse test yaptım erken gebelik ilk 10-15 dk da bir şey yoktu bende ümitsizliğe kapıldım sonra bir baktım baya görünen bir silik çizgi var sizce hamilelik var mı normalde hiçbir testte sonradan bile silik olmazdı benim

Eklentiler

• IMG_7072.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_7069.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 34
Bence hamilesiniz en sağlıklısı kan testi verin netleşsin

Yaa öyle mi diyorsunuz gözlerime inanamıyorum çizgi var evet ama sonradan çıkması tedirgin etti sadece başta çünkü silik bile değildi 10 dk falan yoktu hiçbir şey
10 dkkadan sonra çıktıysa bilemedim canım ya başka test alıp yenile istersen

Ama olmayınca hiç çizgi çıkmıyor kuruma çizgiside 20 dk dan sonra falan çıkıyor sanırım daha önce test yaptığımda negatifken kuruma çizgisi bu kadar belirgin değidi

Bana da bakar mısınız gözle çok dikkatli bakıldığında görülebiliyor. O yüzden filtreledim. Bugün bat günü

Ama olmayınca hiç çizgi çıkmıyor kuruma çizgiside 20 dk dan sonra falan çıkıyor sanırım daha önce test yaptığımda negatifken kuruma çizgisi bu kadar belirgin değidi
Peki benim ki hamilelik olabilir mi dediğiniz gibi kuruma çizgiside böyle olmuyor ki pembe olmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…