Bence hamilesiniz en sağlıklısı kan testi verin netleşsinKızlar adetim 2-3 gün gecikti göğüsümden biri hassas ve şişti biri normal ama şişlik yok sağdakinden neyse test yaptım erken gebelik ilk 10-15 dk da bir şey yoktu bende ümitsizliğe kapıldım sonra bir baktım baya görünen bir silik çizgi var sizce hamilelik var mı normalde hiçbir testte sonradan bile silik olmazdı benim
Yaa öyle mi diyorsunuz gözlerime inanamıyorum çizgi var evet ama sonradan çıkması tedirgin etti sadece başta çünkü silik bile değildi 10 dk falan yoktu hiçbir şeyBence hamilesiniz en sağlıklısı kan testi verin netleşsin
10 dkkadan sonra çıktıysa bilemedim canım ya başka test alıp yenile istersenYaa öyle mi diyorsunuz gözlerime inanamıyorum çizgi var evet ama sonradan çıkması tedirgin etti sadece başta çünkü silik bile değildi 10 dk falan yoktu hiçbir şey
Benimde 2 gün var regle sizce hamilemiyimm1-2 dk içerisinde böyle olduBence hamilesiniz en sağlıklısı kan testi verin netleşsin
Valla bu da pozitif duruyor hayırlı olsun hemen kan verin benceeeBenimde 2 gün var regle sizce hamilemiyimm1-2 dk içerisinde böyle oldu
Bir kaç gün bekleyeyim diyorumValla bu da pozitif duruyor hayırlı olsun hemen kan verin benceee
Bence var senin ama benimki biraz uzun süre sonra olunca bilemedimBenimde 2 gün var regle sizce hamilemiyimm1-2 dk içerisinde böyle oldu
Testin markası ne bu arada ben sabredemezdim ama siz bilirsiniz tabikiBir kaç gün bekleyeyim diyorum
Biri awox diğeri frelly yanlış yazmış olabilirim bu aradaTestin markası ne bu arada ben sabredemezdim ama siz bilirsiniz tabiki
Bence hamilesiniz inşallah kan sonucunuzda öyle çıkar şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsinBiri awox diğeri frelly yanlış yazmış olabilirim bu arada
İnşallah teşekkür ederim cevapladığınz içinBence hamilesiniz inşallah kan sonucunuzda öyle çıkar şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Peki benim ki hamilelik olabilir mi dediğiniz gibi kuruma çizgiside böyle olmuyor ki pembe olmuyor hiçAma olmayınca hiç çizgi çıkmıyor kuruma çizgiside 20 dk dan sonra falan çıkıyor sanırım daha önce test yaptığımda negatifken kuruma çizgisi bu kadar belirgin değidi
Yani gebelik olabilir mi sizce benim testimdeAma olmayınca hiç çizgi çıkmıyor kuruma çizgiside 20 dk dan sonra falan çıkıyor sanırım daha önce test yaptığımda negatifken kuruma çizgisi bu kadar belirgin değidi
Adetininiz gecikmediyse olabilir ama geciktiyse net çıkıyor çizgilerPeki benim ki hamilelik olabilir mi dediğiniz gibi kuruma çizgiside böyle olmuyor ki pembe olmuyor hiç
Bana da bakar mısınız gözle çok dikkatli bakıldığında görülebiliyor. O yüzden filtreledim. Bugün bat günü
Eki Görüntüle 3557555 Regl tarihinize ne kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?