• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakar mısınız sizce hamile miyim?

Sanırım geçmedi. Son birkaç aydır malesef tam kestiremiyorum ne zaman adet olacağımı. Aslında 26 güne bir olurdum.son aylarda biraz düzenim bozuldu. Bir ay 20.gun adet oldum diğer ay 30.gun. Oyuzden emin olamıyorum ama 26 günden gidersek daha var adet olmama.

Sanırım geçmedi. Son birkaç aydır malesef tam kestiremiyorum ne zaman adet olacağımı. Aslında 26 güne bir olurdum.son aylarda biraz düzenim bozuldu. Bir ay 20.gun adet oldum diğer ay 30.gun. Oyuzden emin olamıyorum ama 26 günden gidersek daha var adet olmama.
E erken daha bekleyin. Ayrıca herkeste farklı olabilir belirtiler

E erken daha bekleyin. Ayrıca herkeste farklı olabilir belirtiler
Bugün test yaptım tekrar. Negatif. Karnimdaki kahverengi çizgi siliklrsmeye başladı iyice.inanamiyordum zaten ama insan yine de buruluyor biraz...rabbim yıllarca her ay bu beklentileri yaşayanlara yardım etsin. İnşallah isteyen herkese bir an önce nasip etsin

Merhaba arkadaşlar,
2 yıllık evliyim. Çocuk istiyordum artık bir kaç denememiz başarısız oldu. Bu ay yine deneyelim dedik.Adet bitimi 9. Ve 11. Gün ilişkiye girdik. Ancak sonra hiç beraberlik olmadı beyfendiyle kavga ettik. Misafirimiz geldi derken ben bu ay da kaldı diyordum. Ancak o günden beri göğüslerim şiş ağrı yok. Akıntı yok. Satın 26. Günündeyim. İki gündür ara ara sol kasık ağrısı olunca test aldım. Ancak anlayamadım. Testime bakar mısınız? Yaptıktan iki dk sonra görünür görünmez çizgi belirdi sadece bana mı görünüyor yoksa?
Var

Yaa öyle mi diyorsunuz. İlişkinin üzerinden 16 gün geçmiş daha net çıkması gerekmez miydi peki ?
Benimde öyle oldu 14.15 gün geçti(ilişkinin üzerinden tabi)ben hep test yapıyordum ve hla adet olmadığım için çok umutluydum 5.6 defa miratech erken gebelik testi aldm o teste hiçbir şey çıkmadı son kez predictor early aldım yptim tek çizginin yanında cokk ufak bir çizgi vardi burdaki arkadaşlara sordum var dediler birde senin yaptığın normal test sanırım ben baktığın gibi var dedim de umarım kimyasal değildir inşallah gönlünden geçen olur

Back