• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakabilir misiniz

Chivas Regal

Garson!! Kapıyı getir , dışarı çıkıcam.
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
4.716
6.148
158
31
IMG_20210121_165422.webpIMG-20210121-WA0005.webp
Kizlar selam . Bu kardeşimin testi .reglisi 12 gün gecikti .iki gün önce kan tahlili verdi 5.11 çıkmıştı .bugün 3.5 saat tuvaletini tutup test yaptı bu şekilde çıktı . Kendini çizgiyi pembe olarak görüyor .fotoların biri orjinal biri filtreli.iki gün önce yaptığı idrar testi çok çok silikti zaten 5.11 çıktı .yarın yine kan testi yaptıracak . Büyük bı ihtimal geç döllenme oldu . Bu şekilde geç döllenme yaşayan var mı ?

Kaset test yap erken gebelik testi yaniltiyo
Canım iki gün önce yaptığı da erken gebelik testiydi ama onda nerdeyse girulmicek şekilde çıkmıştı .kan sonucu da 5.11 çıktı.simdi acaba daha koyu cikicak mi diye meraktan yaptı ve daha koyu çıktı ki ilk iftarı da değildi 3.5 saat tuttuğu idrarla yaptı . Bakalım yarın tekrar kan vericek .aslında Bnm merak ettiğim bu şekilde geç döllenme yaşayanlar var mı .

Canım iki gün önce yaptığı da erken gebelik testiydi ama onda nerdeyse girulmicek şekilde çıkmıştı .kan sonucu da 5.11 çıktı.simdi acaba daha koyu cikicak mi diye meraktan yaptı ve daha koyu çıktı ki ilk iftarı da değildi 3.5 saat tuttuğu idrarla yaptı . Bakalım yarın tekrar kan vericek .aslında Bnm merak ettiğim bu şekilde geç döllenme yaşayanlar var mı .
Ben birisinin 20. Gün gecikmeyle öğrendiğini okumuştum geç döllenme oluyor genelde polikistik olanlarda

Selam kizlar kardeşimin bugün de kan verdi . 46.11 çıktı . Sanırım geç döllenme olmuş . Bir hafta on gün sonra doktora gidicek .
Merhabalar bende böyle bir durum yaşıyor olabilirim bakınırken karşıma yazdiklariniz çıktı kardeşiniz keseyi gördü mü? Benimde beta değerime perşembe bakıldı 42 bugün 49 olmuş merak ettim o yüzden

Merhabalar bende böyle bir durum yaşıyor olabilirim bakınırken karşıma yazdiklariniz çıktı kardeşiniz keseyi gördü mü? Benimde beta değerime perşembe bakıldı 42 bugün 49 olmuş merak ettim o yüzden
Evet keseyi geçen hafta gördü.haftaya kalp atışı için gidicek .

Back