• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test

DieAnotherDay

Meli'nin Dolabı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
297
41
648
41
test yapılmasını ıstedı doktor,
bu durumu yasayan varmı, düşüncelerınızı bekliyorum, yaptırsammı yaptırmasammı çok kararsızım,,

Son düzenleme:
size çok geçmiş olsun, ben hiç yaptırmadım ama bi arkadaşıma yapılmıştı bu işlem, akşamdan bi hap şeklinde fitil veriyolar, sonra anestesisiz yapıyolar dedğiniz gibi, arkadaşım özelde yaptırmadığına pişman olmuştu.. Smear gibi basit değil eğer yaptırmaya hastanede giderseniz bol bol ped getirin yanınızda.. Hastanede kalmıyolar bildiğim kadarıyla 2-3 saate taburcu etmişlerdi onu.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok saol, bende genel anestezi istedim oyuzden testlerde yapıldı cuma randevu verılcek, işte ama tedırgın ve gergınım,,

çok saol, bende genel anestezi istedim oyuzden testlerde yapıldı cuma randevu verılcek, işte ama tedırgın ve gergınım,,

Anestezili tercih edin yinede bence, belki benim canım az ondan bana biraz zor gibi geliyor :1: arkadaşıma verdikleri fitil hapa benziyordu, rahime yerleştir dememişler akşamdan al bunu demişler oda yutmuş ama cidden o fitil aslında ilaç tanesi gib küçücüktü:1: tabi operasyona alıyolar kadıncağızı midesi berbat, bişide söyleyemiyor, o fitil meğerki iç bölgenin temizlenmesi ve ağrıyı azaltması içinmiş, yanında ped getirmesinide söylememişler , kadın doğum servisinden bebek bezi bulup getirmiştim:1::1: Mümkünse yanınızdaa refagatçide alın, eğer o arkadaşın yanında o gün olmasaydım işi zordu..

Parça alınması işlemi kolay bir işlem Laparaskopi ile alınacaksa anestezi veriyorlar.Histeroskopi yapılacaksa anestezi durumu tercihe bırakılıyor.

Son düzenleme:
bir yıllık evliliğim daha öncede doktora gitmiştim bi iki kere rahim duvarı kalınlaşması görmemişlerdi karından bakılan ultrasonda. Fakat ocak ayında bir doktorun farketmesi ile rahim duvarı çok kalın dediler. ve bi aydır üç doktor dolaştıktan sonra gittiğimiz profesör rahim içinde 4 cm lik miyom ve rahim duvarı çok kalın önemli dedi 19mm miş kalınlık. parça alacaktı normal yolla korktum aldıramadım. ameliyat anestezi altında alınması içinde 18 marta gün verdiler. Çok geç mi tarih ? Rahim duvarı kanseri diyor internette okuduğum her yerde ? Korkuyorum ? Ne yapmam gerekir bilen yada yaşayan varsa bu durumu yardımcı olabilir mi bana ??

Back