Hamilseniz hayırlı olsunTesti böyle olup kan negatif çıkan var mı kızlar bu gün adet günüm normalde testi yapmamla saniyesinde belirdi ikinci çizgi
Hayır canım kaset testte böyle koyu pembe olupta negatif gören olmadım hiç. Hayırlı uğurlu olsun seni de ağustos anneleri grubuna yolluyoruzTesti böyle olup kan negatif çıkan var mı kızlar bu gün adet günüm normalde testi yapmamla saniyesinde belirdi ikinci çizgi
Bunun negatif olma olasılığı hiç yok denecek kadar bence bariz belli olmuş artık ve pembe renkte hayırlı olsun şimdiden belirtiniz varmiydi acaba :)Testi böyle olup kan negatif çıkan var mı kızlar bu gün adet günüm normalde testi yapmamla saniyesinde belirdi ikinci çizgi
Rabbim en kısa zamanda isteyen herkesin hayırlısıyla kucağını doldursun canımmmmKesin hamilesinnn canım hayırlı olsun bu kadar koyulukta yanılma imkansız kan verdiğin an öğrenirsin hamile olduğunubize de dua et olur mu
Sadece koku hassasiyeti ve göğüs ağrım var canım onun dışında her hangi bi belirtim olmadı teşekkür ederimBunun negatif olma olasılığı hiç yok denecek kadar bence bariz belli olmuş artık ve pembe renkte hayırlı olsun şimdiden belirtiniz varmiydi acaba :)
Ayy amin çok teşekkür ederimHayır canım kaset testte böyle koyu pembe olupta negatif gören olmadım hiç. Hayırlı uğurlu olsun seni de ağustos anneleri grubuna yolluyoruz
Teşekkür ederimHamilseniz hayırlı olsun
Yaaa Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAynı testte nerdeyse aynı koyulukta 288 çıktı bende, imkansız şu koyulukta negatif çıkması
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde çikti acabaTesti böyle olup kan negatif çıkan var mı kızlar bu gün adet günüm normalde testi yapmamla saniyesinde belirdi ikinci çizgi
Teşekkür ederim evet biraz öyle olduTebrik ederim. Sana doğum günü hediyesi olacak desene
Yumurtlamayı takip etmedim geri çekilme yöntemiyle korunarak hamile kaldımYumurtlamadan sonra kaçıncı günde çikti acaba