K Konyaliiimmm Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 63 Emoji Skoru 16 Puanlar 3 Yaş 34 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliiimmm #1 adetime 2 gün kaldı test yapsam çıkar mı acaba
Lady Hacer Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 345 Emoji Skoru 382 Puanlar 53 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliiimmm #2
Lady Hacer Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 345 Emoji Skoru 382 Puanlar 53 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliiimmm #3 Konyaliiimmm .!.: adetime 2 gün kaldı test yapsam çıkar mı acaba Genişletmek için tıkla... Evet çıkar, fakat çok gölge gibi bir şey çıkar
Konyaliiimmm .!.: adetime 2 gün kaldı test yapsam çıkar mı acaba Genişletmek için tıkla... Evet çıkar, fakat çok gölge gibi bir şey çıkar
K Konyaliiimmm Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 63 Emoji Skoru 16 Puanlar 3 Yaş 34 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliiimmm #4 saniyeibrahim .!.: Evet çıkar, fakat çok gölge gibi bir şey çıkar Genişletmek için tıkla... Ama 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı
saniyeibrahim .!.: Evet çıkar, fakat çok gölge gibi bir şey çıkar Genişletmek için tıkla... Ama 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı
Lady Hacer Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 345 Emoji Skoru 382 Puanlar 53 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliiimmm #5 Konyaliiimmm .!.: Ama 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı Genişletmek için tıkla... O zaman bekle canım, adetin gecikirse yap, inşallah çıkar
Konyaliiimmm .!.: Ama 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı Genişletmek için tıkla... O zaman bekle canım, adetin gecikirse yap, inşallah çıkar
K Konyaliiimmm Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 63 Emoji Skoru 16 Puanlar 3 Yaş 34 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliiimmm #6 Normalde ayı ikisinde takvime göre ama benim adet günlerim biraz değişiyor ya 3 5 gün geriye atıyor yada 3 5 gün öne atıyor onu nasıl bilecem
Normalde ayı ikisinde takvime göre ama benim adet günlerim biraz değişiyor ya 3 5 gün geriye atıyor yada 3 5 gün öne atıyor onu nasıl bilecem
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2018 Mesajlar 3.682 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 5.314 Puanlar 158 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliiimmm #7 Konyaliiimmm .!.: Normalde ayı ikisinde takvime göre ama benim adet günlerim biraz değişiyor ya 3 5 gün geriye atıyor yada 3 5 gün öne atıyor onu nasıl bilecem Genişletmek için tıkla... Onu kimse bilemez ki, cuma günü erken gebelik testi ile deneyebilirsiniz
Konyaliiimmm .!.: Normalde ayı ikisinde takvime göre ama benim adet günlerim biraz değişiyor ya 3 5 gün geriye atıyor yada 3 5 gün öne atıyor onu nasıl bilecem Genişletmek için tıkla... Onu kimse bilemez ki, cuma günü erken gebelik testi ile deneyebilirsiniz
Cansurs Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.588 Emoji Skoru 2.056 Puanlar 83 Yaş 31 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliiimmm #8 Konyaliiimmm .!.: Normalde ayı ikisinde takvime göre ama benim adet günlerim biraz değişiyor ya 3 5 gün geriye atıyor yada 3 5 gün öne atıyor onu nasıl bilecem Genişletmek için tıkla... İlişkiden sonra kaç gün geçtiğide önemli diye biliyorum adete yakınsa ilişki cikmayabilir
Konyaliiimmm .!.: Normalde ayı ikisinde takvime göre ama benim adet günlerim biraz değişiyor ya 3 5 gün geriye atıyor yada 3 5 gün öne atıyor onu nasıl bilecem Genişletmek için tıkla... İlişkiden sonra kaç gün geçtiğide önemli diye biliyorum adete yakınsa ilişki cikmayabilir