• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test

Efm12

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
33
9
6
24
Kızlar iki gündür 4 kere test yaptım çift çizgi ama çizgi 1 saati hatta daha fazla geçince belli oluyo sizce gebelik varmıdır kan testi de yaptıramadım merak ediyorum

Ilk 15 dk da cikan sonuclar pozitif olur testte oyle yaziyo zaten ama tabi bellide olmaz kan testi verip kesinlestirebilirsiniz

gününüz geçti mi bende yaşadım bu ay çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum ama baktım çıkmadı bırakdım ertesi gün atmak için aldığımda çizgi vardı ama adet oldum hemen çıkmayan çizgiye güvenmeyin gününüz geçmedi büyük ihtimalle gününüzü bekleyip tekrar yapın testi geçtiysede kan verin

gününüz geçti mi bende yaşadım bu ay çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum ama baktım çıkmadı bırakdım ertesi gün atmak için aldığımda çizgi vardı ama adet oldum hemen çıkmayan çizgiye güvenmeyin gününüz geçmedi büyük ihtimalle gününüzü bekleyip tekrar yapın testi geçtiysede kan verin
5 gün geçti ama çizgi hiç koyulaşmıyor

5 gün geçti ama çizgi hiç koyulaşmıyor
Ovulosyon testi değil ki bu koyulaşsın. Silik bariz ikinci çizgi çıkar, ancak 5 dakika sonrası çıkan test doğru sonuç vermezken, 1 saat bekletmek yanlıştır. Gebelik olunca anında çıkıyor ikinci çizgi. Son bir kez daha yap sabah aç karına, ilk 5 dakika bekle, olumsuz veya olumlu sonuç çıkar. Belki stres sonrası adet gecikmesi, belki geç döllenme.

Back