- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Kan testi yaptırmadınız mı bebeği görmesi için dr un en az 6 haftalık olması lazm kese bile 5. Haftadan sonra görünüyorselam kizlar dün Test yaptim böyle cikti sizce hamilemiyim cok ince ve acik cizgi. ultrasonda bebegi glremedi Doktor simdi icimde bir korku var ltf cevaplarinizi bekliyorum
kan sonucunu bugun alcam doktora götürcem hamilesin dedi ama bebegi göremedim dediKan testi yaptırmadınız mı bebeği görmesi için dr un en az 6 haftalık olması lazm kese bile 5. Haftadan sonra görünüyor
bugun alcam sonucu bakalim hayirlisiDaha cok yeniyse ultrasonda gorulmez. Kan degerinize bakmadi mi orda bthcg hormonu cikar.
kan sonucunu bugun alcam doktora götürcem hamilesin dedi ama bebegi göremedim dedi[/QU
Silik çizgi varsa vardır cnm iki.günde bir tekrarla adet gününde de kan verirsin zaten sağlıklıysa iki günde bir koyulaşırkızlar bende dün test yaptım adetime 6 gün vardı bekleme süresi dolduğunda baktım ve çok çok silik bir çizgi vardı, daha öncede çok test yaptım hiç böyle olmamıştı acaba mı diye dayanamadım bugün sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu seferde yine silik çizgi çıktı ama dünkünden daha belli ediyodu kendini acaba hamile miyim, adetim geçmediği için kan testi yapmak istemiyorum ilk defa böyle oldu kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim aranızda bu şekilde birşey yaşayan var mı ?
Bende var diye hissediyorum tuhaf bi şekilde dünden daha koyu olmasına sevindim evet haklısın tekrarlarım bende artık sağol canım teşekkürlerSilik çizgi varsa vardır cnm iki.günde bir tekrarla adet gününde de kan verirsin zaten sağlıklıysa iki günde bir koyulaşır
Aynen var cnm perşembe tekrar yap muhtemelen daha da koyulaşırFotoğraftan daha iyi görüyorum normalde böyle çıktı bugün yaptığım Eki Görüntüle 2138016
Sağol çok teşekkürler canım inşallah hayırlısıAynen var cnm perşembe tekrar yap muhtemelen daha da koyulaşır
Allah hayirli saglikli evlatlar versin insallah gözünüzaydinSağol çok teşekkürler canım inşallah hayırlısı
Seninde bebeğin hayırlı olsun umarım güzel bir hamilelik geçirirsin canım bende bekliyorum 23 nisanı adet tarihimden öncesindeyim şuanbende kan tahlilimi aldim bebek 4.haftanin basindaymis daha cok kücükmüa bekommen mecburen
bende kan tahlilimi aldim bebek 4.haftanin basindaymis daha cok kücükmüa bekommen mecburen
kızlar bende dün test yaptım adetime 6 gün vardı bekleme süresi dolduğunda baktım ve çok çok silik bir çizgi vardı, daha öncede çok test yaptım hiç böyle olmamıştı acaba mı diye dayanamadım bugün sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu seferde yine silik çizgi çıktı ama dünkünden daha belli ediyodu kendini acaba hamile miyim, adetim geçmediği için kan testi yapmak istemiyorum ilk defa böyle oldu kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim aranızda bu şekilde birşey yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?