Test yaptırsam mı sizce ?

Gazelle8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
249
127
33
Merhaba arkadaşlar
Neredeyse bütün başlıkları okudum ama yine de size sorayım dedim böyle yaşayan oldu mu diye?
Normalde adetlerim çok düzenli değil ancak son 3 aydır düzenli görüyorum son adetimi 1 aralıkta oldum. 6 ocak tarihinde önce çok açık kahverengi kan geldi o zaman idrar testi yapmaya kadar verdiğim için o akşam test yaptım negatif çıktı.

Cumartesi sen beri sürekli bir pedi doldurmayacak şekilde bazen kahverengi bazen pembe hafif kanamalarım oluyor genelde sabahları silince peçeteyw gelen cinsten, karın ağrımda ara ara oluyor çok belim agrıyor genelde belim ağrımaz.

Neyse bunun üzerine dün akşam tekrar idrar testi yaptım 2 saatlik idrar ile ancak çok su içiyorum onun etkisi olabilir mi bilmiyorum yine negatif çıktı hala da adetim tam kurmuştu olarak sökülmedi,

Sizce bu akşam kan testi yaptırsam mı idrar testi güvenilir mi çünkü boşuna da para vermek ve kan aldırmak istemiyorum kafam çok karıştı böyle yapayım oldu mu hiç ?

Teşekkürler herkese güzel bir gün dilerim

Testi ilk idrarla yapsan daha iyi olur bence canım, daha yeni oluşmuş bir gebelikse gün içinde yapılan testte çıkmıyor çünkü. İstersen direk kan vermeye de gidebilirsin tabii ama ben senin yerinde olsam ilk idrarla tekrar test yapardım.

Çok teşekkürler yazdığın için olmadı yarın sabah son bir defa idrar testi daha yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…