• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yaptırdım sonuçlarını merak ediyorum

nargiz286

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
6
0
1
38
Doktorun söylemesi üzerine adetimin 3.günü aşağıda ki testleri yaptırdım ancak doktora göstericek vaktim olmadı. Haftasonu olduğu içinde pazartesi gününe kadar sabredemem çatlarım:KK57: Lütfen testime yorum yapın bir sorun var mı ?

Doktorun söylemesi üzerine adetimin 3.günü aşağıda ki testleri yaptırdım ancak doktora göstericek vaktim olmadı. Haftasonu olduğu içinde pazartesi gününe kadar sabredemem çatlarım:KK57: Lütfen testime yorum yapın bir sorun var mı ?

Ben kendi sonucumla karşılaştırdım da bazı değerler yüksek çıkmış.sizde polikistik mi var.

Adet düzensizliği vardı ama hastaneye uzun zamandır gitmedim. Çocuk yapmak için gittim ve bu testleri yaptırdılar. Dediğiniz şeyle ilgili önceden bişi demediler. Ultrason ilede baktılar .

Dünden beri kafama takıldı. Doktoruma da ulaşamadım. İnternet üzerinden telefon numarasını bulamadım. Sizce peki bu durumda 1 senelik evli birisi olarak çocuk için ne yapmak lazım

Back