Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorun söylemesi üzerine adetimin 3.günü aşağıda ki testleri yaptırdım ancak doktora göstericek vaktim olmadı. Haftasonu olduğu içinde pazartesi gününe kadar sabredemem çatlarım Lütfen testime yorum yapın bir sorun var mı ?
Doktorun söylemesi üzerine adetimin 3.günü aşağıda ki testleri yaptırdım ancak doktora göstericek vaktim olmadı. Haftasonu olduğu içinde pazartesi gününe kadar sabredemem çatlarım Lütfen testime yorum yapın bir sorun var mı ?
Adet düzensizliği vardı ama hastaneye uzun zamandır gitmedim. Çocuk yapmak için gittim ve bu testleri yaptırdılar. Dediğiniz şeyle ilgili önceden bişi demediler. Ultrason ilede baktılar .
Dünden beri kafama takıldı. Doktoruma da ulaşamadım. İnternet üzerinden telefon numarasını bulamadım. Sizce peki bu durumda 1 senelik evli birisi olarak çocuk için ne yapmak lazım