• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test yaptım t yerinde sadece çizginin etrafı pembe

turuncu66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
177
9
116
kızlar bu saatte kim olur bilmem ama ben evde test yaptım hemen c yeri çıktı t yerinin çizgilerinin orda karartı gibi çizgi çıktı ben yine yok dedim sonra kuruyunca o çizgiler pembemsi olmuş ama içi pembe değil zaten c yerindeki çizgi de çok kırmızı değil t yerindeki çok net değil ama çizgiler çok açık pembe bu durumda test pozitif mi yoksa negatif mi ben 2 gün evde yokum nete giremem ama cevaplarınızı bekliyorum testi daha sonra tekrarlarım ama şimdi merak ediyorum işte

ben de oldu cnm adetim 1 gün gecti tes yaptım birisi net birisi soluktu ve şuan hamileyim

ben haftaiçi testi tekrarlarım ama şimdi meraktan çatlıyorum gamze yani seninde çizginin etrafı pembe ortası beyaz mıydı sinir oluyorum ya çıksaydı ya çıkmasaydı

benimde öle çıkmıştı hatta test bozuk falan sanmıştım
eme ertesi gün tekrar yaptım silik pembe çıktı
hamileydim
ama kan testi yaptırmanda fayda var derim

resmini koyma şansın yokmu görelim

Son düzenleme:
hamileydim

ne yazık ki banyoya koymuştum ama kovadaki suya düşmüş birde ben testin resmini çekmeyi beceremiyorum çok parlak ve bembeyaz çıkıyor akşam yaptığım için mi bilmiyorum kan testine de giderim ama yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o nedenle biraz daha bekleme taraftarıyım

Benim de su an öyle dediğini yanlış anlamadıysam ama hamile miyim bilmiyorum :((((

Eklentiler

• 32B5E469-B84F-4716-BC9B-236CFD3A75CC.webp
    32B5E469-B84F-4716-BC9B-236CFD3A75CC.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 3.134
hamileydim

Benimde boyle

Eklentiler

• IMG-20210121-WA0012.webp
    IMG-20210121-WA0012.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 1.317
kızlar bu saatte kim olur bilmem ama ben evde test yaptım hemen c yeri çıktı t yerinin çizgilerinin orda karartı gibi çizgi çıktı ben yine yok dedim sonra kuruyunca o çizgiler pembemsi olmuş ama içi pembe değil zaten c yerindeki çizgi de çok kırmızı değil t yerindeki çok net değil ama çizgiler çok açık pembe bu durumda test pozitif mi yoksa negatif mi ben 2 gün evde yokum nete giremem ama cevaplarınızı bekliyorum testi daha sonra tekrarlarım ama şimdi merak ediyorum işte
Meraba bende de test yaptım c tarafı çizgisi net çıktı ama t tarafı tamamen pembe oldu nerdeyse kirmizilaşcakti test mı bozuk yoksa bebek varmı yok mu anlamadım varmı böyle olup da hamile olduğunu ogrenen

Bu şekilde çıktı bende daha rgl olmadım 1 gün geçti

Eklentiler

• IMG_20210615_094325.webp
    IMG_20210615_094325.webp
    12 KB · Görüntüleme: 1.206
Back
X