kızlar merhaba adet dön 2 gun var yumurtlama dön dıkkat ettık elimizden gelenı yaptık. bugun test yaptım aslında yapmayacaktım ama arkadasım aklıma gırdı test yaptım negatıf cıktı. yanılma payı çok mudur acaba?
kızlar merhaba adet dön 2 gun var yumurtlama dön dıkkat ettık elimizden gelenı yaptık. bugun test yaptım aslında yapmayacaktım ama arkadasım aklıma gırdı test yaptım negatıf cıktı. yanılma payı çok mudur acaba?
Ben adetime 1 gün kala yaptığımda çıkmıştı ama benimki erken döllenme olduğundan hemen çıktı. Eğer geç döllendiyse adet 1-2 gün geçse bile çıkmayabiliyor bazen. Bekle derim canım.
kızlar moralım cok bozuk adetımi takıp ederim ve gectıktı bugun 2.gunu az önce idrar testi yaptım negatif çıktı nasıl kotu oldum anlatamam sizce napsam hala umut varmı
kızlar moralım cok bozuk adetımi takıp ederim ve gectıktı bugun 2.gunu az önce idrar testi yaptım negatif çıktı nasıl kotu oldum anlatamam sizce napsam hala umut varmı
cnm inş.geç döllenmedir umudunu yitirme ama artık ben bedenimi okadar iyi inceledim ki adetim yaklaştığında anlayabilirim artık heralde benimde günüm geçti 1 gün ama ben adım gibi biliyorum hamile omadığımı ve boşuna umutlanmıyorum artık test de yapmıyorum ısımıda öçüyorum ve gitgide düşüyo buda demek oluyorkı gene bişey yok