Test yaptım çok silik çıktı adetim 7 gün geçti zaten düzenli bir adet döngüm yok. 2 gün önce test yapmıştım hiç birsey yoktu ama bugün test yaptım çok çok silik çıktı ne yapmalıyım
Test yaptım çok silik çıktı adetim 7 gün geçti zaten düzenli bir adet döngüm yok. 2 gün önce test yapmıştım hiç birsey yoktu ama bugün test yaptım çok çok silik çıktı ne yapmalıyım
Bu teste göre hamilelik bar ama hemen gidip kan testi yapmalısın kimyasal gebelikde olabilir benmde silik çıkmıstı 10 gün gecikmeyle ama kimyasal gebelikle sonlandı inşallah senin sağlıklı bir gebelitir beklemeden kan testi yap derim
Bu teste göre hamilelik bar ama hemen gidip kan testi yapmalısın kimyasal gebelikde olabilir benmde silik çıkmıstı 10 gün gecikmeyle ama kimyasal gebelikle sonlandı inşallah senin sağlıklı bir gebelitir beklemeden kan testi yap derimbi