- 30 Nisan 2015
- 12
- 5
- 36
-
- Konu Sahibi cicigelinemel
Yap tabiki regl günün de geçmiş
Günün geçmiş çıkması Lazım inşallah silik de olsa Görünür bu sefer sabah idararıyla klasik testlerden Alıp yap bence daha ne kadar bekliceksn ki :)
zaman gecirmeye calisiyorum bugunu de gecireyim yarin yaparim insallah dua edin bana
Evet yarin sabah idrariyla tekrarla, benimde gunum gecti 5 gün dün yaptim negatif cikti
Hadi yaa kan tahlili yaptir bidr insallah vardir canim bak simdi daha bi stres oldum
Evet kucuk bi ihtimal belki olabilir cunki adete yakin olunca hemen belli olmuyormus.. olmadiysada hayirlisi :))
Daha yapmadim korkuyorum belim sizliyo kalcamin uzeri hemen hafif akinti var beyaz sence nedir durum hala adet olmadinYaptın mı test?
Aman neden korkuyorsun al bi test yap işte. Olmazsa önümüzdeki ay olur dert etme bu kadar.Daha yapmadim korkuyorum belim sizliyo kalcamin uzeri hemen hafif akinti var beyaz sence nedir durum hala adet olmadin
Neden korkuyorum ben ilk bebegimi dusurdum cok canim yandi kahrettim kendimi com fazla istiyorum ondan galiba negatif cikarsa cok uzulurumAman neden korkuyorsun al bi test yap işte. Olmazsa önümüzdeki ay olur dert etme bu kadar.