Gebeliğe Hazırlık Test yapsam mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dilersen sen de katıl bize ufak da olsa destek oluyoruz birbirimize Bilgi alışverişi yapıyoruz. Bebiş düşünüyor Muş’un var mı ya da tedavi Mi görüyorsun hoşgeldin tekrar
Sağolasın canım, ben bu ay o fikri kafamdan attım. stres oluyorum.

O zmaan garanti bundan sonra kalırsın ne zmaaki kafa boş stres yoj o zman kalınıyor bence. Allahım hayırlısını versin canım ❤ Hepimize
ah keşke öyle olsa canım, inşaallah çok bekletmez Rabbim hepimizi. bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine

Merhabalar hayırlı günler
Gecen ay 19 nisanda ilk adet gunumdu genelde 28 gun döngüm enterasan olan 19 nisandan itibaren kasıklarim ve belim agriyor.
Yarinda adet olmaz isem test yapsam mi sanki kasiklarim sis gibi anlamadm

Merhabalar hayırlı günler
Gecen ay 19 nisanda ilk adet gunumdu genelde 28 gun döngüm enterasan olan 19 nisandan itibaren kasıklarim ve belim agriyor.
Yarinda adet olmaz isem test yapsam mi sanki kasiklarim sis gibi anlamadm
Merhaba umarım gönlünüzce olur Şişliği tarif eder misiniz bende de var ama solda dokununca belli ediyor

İyiyim canım ne olsun beklemedeyim daha fazla 21 mayısa kadar olmazsam test yapacağım benim ocak ayında da 4-5 günlük gecikmem olmuştu o yüzden boşuna test yapmak istemiyorum üzülmemek için
Anladım canım haklısın tabi emin olmadan yapma bende Pazartesi düşünüyorum bakalım hayırlısı hepimiz adına

Merhaba umarım gönlünüzce olur Şişliği tarif eder misiniz bende de var ama solda dokununca belli ediyor
Kasiklarim cnm sis birde belim agriyor adetlerimde bh kadar agrimazdi anlamadim ama elle muane diye birsey varmi bende baktim elime geliyor sertlik adet sancisi sanirim bende ki

Kasiklarim cnm sis birde belim agriyor adetlerimde bh kadar agrimazdi anlamadim ama elle muane diye birsey varmi bende baktim elime geliyor sertlik adet sancisi sanirim bende ki
Bende şiddetli ağrı adet belirtisi gibi her hangi hiç bişey yok göğüs hariç bende anlamadım

Bende şiddetli ağrı adet belirtisi gibi her hangi hiç bişey yok göğüs hariç bende anlamadım
Oldun mu hasta ben daha olmadim 19 nisanda olmustum ve dun aksam mememin ucu aciyordu sıktım bir damla beyaz süt geldi daha once hic boyle birsey olmamisti

Oldun mu hasta ben daha olmadim 19 nisanda olmustum ve dun aksam mememin ucu aciyordu sıktım bir damla beyaz süt geldi daha once hic boyle birsey olmamisti
Valla bende olmadım cnm, evet benimde sadece günlerdir ucu acıyor bir de gaz problemi vardı kaç gündür bugun daha iyi gibiyim onun dışında akıntı vs yok kaçında olman gerekiyordu kaç gün geçti yani benim 4. Günüm. Süt konusunda fikrim yok ama oyle bile olsa bunun için erkendir diye biliyorum dikkat et ama zarar verecek birşey yapma

Benimde 16 da olmaliydim cnm memelrim yumusadi onceki gibi kaskatı degil akıntim beyaz kremsi ve dun oturdugum yerden bir an kalkinca sol kadigima bicak saplandi sanki vallaha ebnde anlamadim psokolojik mi bilmiyorum hayirlisi ama haberleselim 2 gun daha bekleyecegm carsamba olmazsam tesr yapacagim yada daha da beklesem mi ki

Senle gecikmemiz aynı demekki bence idrarı bilmem ama kanda yaparsan çıkar gibi düşükde olsa değerde belli olur ama istersen önce evde test yap duruma göre gidersin yarın yap da bize de Umut olsun ya

Senle gecikmemiz aynı demekki bence idrarı bilmem ama kanda yaparsan çıkar gibi düşükde olsa değerde belli olur ama istersen önce evde test yap duruma göre gidersin yarın yap da bize de Umut olsun ya ❤
Ay cnm evde testim yoktu bugun alaym yarin sabah yapayim sende yap

Tamam cnm zaten olmazsa bende yarın ya da diğer gün yapacağım lekem geldi kahverengi çamur gibi dün 2 defa peçeteye bakalım adet olarak devam eder mi bilmiyorym ama
Canm benim gelen giden yok dayanamadim test yaptim ama idrar pek beklemedi icimde negatif yapmayacagm daha ya negatof gordukce ina paikoloji bozuluyor

Canm benim gelen giden yok dayanamadim test yaptim ama idrar pek beklemedi icimde negatif yapmayacagm daha ya negatof gordukce ina paikoloji bozuluyor
Doğeu söylüyorsun ama hayırlısı dur bakalım biraz daha geçsin olmazsa yenilersin biraz daha bekleyelim bakalım adet olacak mı allahım zamanını biliyordur umarım çok. Bekletmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…