Yazarım canım mutlaka sende haber ver inşallah güzel haberlerle geliriz bir umuttur..Adet olursan da olmazsan da kesinlikle haber ver olur mu merak ediyorum ❤
2.aydı canım. 2 yıllık evliyiz korunmayı bırakalı 2 ay olduEnteresan bi sekilde hissettim cok sevindim darisi bizimde basimiza ne kadardir deniyordunuz ozel olmaz ise
Kasıklarımda batma çok oldu. Gece çok terledim sürekli uyku halim vardı. Onun dışında bütün belirtiler adetle aynıydı hatta ped bile aldım adet olcam diyeKeşkeSenin hiç adet olacak gibi belirtin var mı benim hiç bir şey yok ağrı vs neden böyle oldu ya bu ay yumurtlamadığım için mi anlamış değilim
İnşallah dualarımdasınız kızlarAminn inşallahhhhh Nazlıdan sonra inşallah bizde güzel haberi buradan veririz ama benim düşük ihtimal
Allah kucağına almayı nasip etsin ya süper bir şey Ramazan’daKasıklarımda batma çok oldu. Gece çok terledim sürekli uyku halim vardı. Onun dışında bütün belirtiler adetle aynıydı hatta ped bile aldım adet olcam diye
Ayy insallahh:))) tabii ki yazarimmm mutlaka sora herkes icin dua etmeye devam edicemCnm sende yaz olur mu haberleşelim inşallah sende hamikesindir ❤
Sende hala olmadın dimi? Ya peki ne yapmayı düşünüyorsunuz ben gebe olduğumı da sanmıyorum dr a mı gitsem bilemedimAyy insallahh:))) tabii ki yazarimmm mutlaka sora herkes icin dua etmeye devam edicem♥
Sende hala olmadın dimi? Ya peki ne yapmayı düşünüyorsunuz ben gebe olduğumı da sanmıyorum dr a mı gitsem bilemedim
Şüphem gebelikten yana pek değil de neden adet olmadım ona taktım. Umarım en kısa sürede nasip olur sana da cnmBiz daha yeni basladik:) suan ovu donemindeyim benim bat 2 haziran ♥ Ins olmam.. ama en ufak suphen varsa git bence
Çok iyi değerlendir cnm ovu testi yapıyor musıb ateşini de ölç kaçırma nasipte varsa olurBiz daha yeni basladik:) suan ovu donemindeyim benim bat 2 haziran ♥ Ins olmam.. ama en ufak suphen varsa git bence
Canım bu kadar erken olacağını sanmam çünkü döllenme ve teste yansıması bile 1 haftayı illaki alır en az ama tabii ki en garantisi bekleyip test yapmak şuan kanda bile çıkmaz gebe olsan dahi inş öyledir amaArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Çok iyi değerlendir cnm ovu testi yapıyor musıb ateşini de ölç kaçırma nasipte varsa olur ❤
2. Yi gördüysen o muhtemel pik yapmıştır KESK’e devam etseydin görene kadar ama güzel değerlendirdiysen inş okur KuZum nasipte de varsaTesti 2-3 kere denedimde duzenli yapamadim o daha cok stres yapti 2. Cizgi var ama pik i gormedim ama hergun denemedim ve siviya cok dikkat edemedm
2. Yi gördüysen o muhtemel pik yapmıştır KESK’e devam etseydin görene kadar ama güzel değerlendirdiysen inş okur KuZum nasipte de varsa
2. Yi gördüysen o muhtemel pik yapmıştır KESK’e devam etseydin görene kadar ama güzel değerlendirdiysen inş okur KuZum nasipte de varsa
Oh süper y bu ateş ölçme ısı filan anlıyor Muş’un bundanDegerlendirdim 20
Son 1-3 gun daha fln sanirim ya catlamistir ya da catlamak uzeredir glba , akintim bu sabah azalmis gibi. Ins canim ♥
Oh süper y bu ateş ölçme ısı filan anlıyor Muş’un bundan
Hamileysende ama yüksek çıkıyormuş düşmüyormuş ben bu sabah ölçtüm 36,7 çıktı bakalım 2-3 gün ölçeyim diyorum beklerken adetiAtes sanirim yumurta catladiktan sonra yukseliyormus yarim dereceye yakin o sekilde yakalamamiz zor yni kacirirz. Aylarca ust uste yapinca anlasiliyormus hangi gun cikisa baslayacagi her sabah duzenli ayni saatte olcerek falanda bence zor bisi o
Hamileysende ama yüksek çıkıyormuş düşmüyormuş ben bu sabah ölçtüm 36,7 çıktı bakalım 2-3 gün ölçeyim diyorum beklerken adeti
Nasıl çıktı peki ilk idrarın değik ama dimi gününDayanamadim kahvalti sorasi ovu testi denedim siviya yine dikkat edemeden :) bi cok appde bugunu gosteriyordu ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?