Gebeliğe Hazırlık Test yapsam mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KuZum sperm en fazla 72 saat yaşayabiliyor ki yumurta da 48 saaat yani yumurta Saait dolmuşsa yine faydası olmaz o yüzden 2-3 güne ilişki gerekiyor
3 gunde 1 yapiyoruz cnm 2 gunde 1 cok fazla geliyor cocuk icin hadi hadi moduna girmek istemiyorum cunku. Iliskiye girdigim gunleri takvimde not aliyorum dikkat etmeye calisyorum. 5 gune kadar dahi yasayabiliyormus uygun kosulda ve sicaklikta.

Bu arada ben de 1 yıl olacak Haziran’da bebek düşüneli 2 yıllık evliyim . Hsg çektirip ona göre tedaviye başlayacağım ama şansa bak adet gelmedi
Ben de adet olunca ona öre dr gidip hormon testi isteyecektim hsg için randevu alacaktım haziranda da yine olmazsa eşim sperm testi verecek bakalım..

3 gunde 1 yapiyoruz cnm 2 gunde 1 cok fazla geliyor cocuk icin hadi hadi moduna girmek istemiyorum cunku. Iliskiye girdigim gunleri takvimde not aliyorum dikkat etmeye calisyorum. 5 gune kadar dahi yasayabiliyormus uygun kosulda ve sicaklikta.
Hmm.. çok Nadiren diyor dr lar onun için ama tabiki erkeğin bünyesi de önemli hiç belli olmaz zaten sen idealini yapıyorsun 3 gün bile yeterli iş ki yumurtlamaya denk gelsin ve döllensin daha önemlisi rabbim izin versin

aynen3 günde 1 iyi oluyor 2 günde 1 bıktırıyor iki tarafı da görev gibi.. Ayrıca o da ayrı bir stres doktorlar cocuk düşünerek yapmayın tamamen duygusal olarak başlayın diyor bizde öyle yapıyoruz o yüzden yumurta takibi vs hiçbir şey yapmıyorum artık 3 günde 1 en makulu.

Ben de adet olunca ona öre dr gidip hormon testi isteyecektim hsg için randevu alacaktım haziranda da yine olmazsa eşim sperm testi verecek bakalım..
Ben hormon tahlili yaptım temiz çıktı şimdi eşim de sperm testi yaptı henüz dr a göstermedim hsg yi bekliyorum dr bunlar temiz çıkarsa ilaca başlayacağız dedi gereksiz ilaç kullanma dedi bu ay içinde inşallah onu da halledersem önümüzdeki adette de ilaca başlarım diye düşünüyorum kısmet tabi hsg ile gebelik oranı çok artıyormuş tüplerdeki hafif yapışıklık vs açıldiıı içni snede bir an önce başla birlikte ilerleyelim bu ay olmazsa

Kesinlikle oyle :) sirayla hayirli haberleri verelim ins. Her duydugumda cok mutlu oluyorum buradan

Bende görev gibi asla düşünmüyorum normal akışından gelişiyor

Sperm testinden anlayabiliyorum değerlerini özelden yazarsan yardımcı olurum bizde 3. testi vereceğiz inşallah gerek kalmazzz aynen öyle yapalım en azından kendimizden emin olalım vakit kaybı olmasın

Sperm testinden anlayabiliyorum değerlerini özelden yazarsan yardımcı olurum bizde 3. testi vereceğiz inşallah gerek kalmazzz aynen öyle yapalım en azından kendimizden emin olalım vakit kaybı olmasın
Tabii ki cnm brnim hepsi hormon testleri bir sürü yan etkisi var üstelik başka bir sorun varsa be gerek var onu halletmeden boşuna beklenti içine girmeye bence hsg yapmadan şu klomen dedikleri ilacı veren dr lar yanlış yapıyor olmayınca da hsg istiyor be gerek var insanları fiziksek ve ruhsal yoruyorsun benim dr bu kadar saçma birşey olmaz dedi önce testler tamam kuzum yazıyorum yeni üyeyim bir de bulurum inşallah neleri yazayım sana

morfoloji , ileri hızlı, yavaş hızlı ml'deki sperm sayısı likefaksiyon süresi aglütinasyon pozitif mi negatif mi onu bir de viskozitesi ne durumda onuç

Mesela 3 düşükten sonra istenilen testler gibi. Ne gerek var 3 tane can kaybetme kolay mı önceden yapılması gereken testler bunlar sistem pert.

Mesela 3 düşükten sonra istenilen testler gibi. Ne gerek var 3 tane can kaybetme kolay mı önceden yapılması gereken testler bunlar sistem pert.
Aynen kesinlikle . Ben dr a ilaç başlar diye hevesle gittim ama böyle düşününce hak verdim çok mantıklı o yüzden tek sebep hsg kaldı

Aynen kesinlikle . Ben dr a ilaç başlar diye hevesle gittim ama böyle düşününce hak verdim çok mantıklı o yüzden tek sebep hsg kaldı
En iyisini yapmış doktorun çok iyi değiştirme derim hiç. İnşallah hsg den de güzel sonuç alırsın en kısa zamanda olur canım ...

Cnm sende yaz olur mu haberleşelim inşallah sende hamikesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…