Ayyy maşallah resmini atsana canımKızlar erken gösteren test yaptım çift çizgi çıktı hemen . Ay inanamıyorum ya gerçek mi
Telefon dan normal Google den giriş yaparsan kadınlar kulübüne o şekilde dosya yüklemeden yükleyebilirsin resmi uygulamadan yüklenmiyorAtmaya çalışıyorum da beceremedim ya bilgisayardan yüklemek lazım sanırım telefondan olmuyo
Canım maşallah kan testi yaptırabilirsin
9 gün kala hamilelik tespit edilecek bir test yok . Dayanamayıp 9 gün kala test yapmışsınız şimdi acaba yapsam mı diye düşünmem ben internetten paket halinde aldım testleriMerhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım. 16 mayısta adet olmam gerekiyordu. Adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım gebelik negatif çıktı. Adet gecikmesinin 2.günü. gebelik olsa kanda çıkar mıydı kesin, yoksa test yapsam mı? Belirtlerim adet öncesiyle aynı. Gebeliğe yormak istemiyorum sonra üzülüyorum. Denememizin 2.ayı
Çok sevindim ne kadar güzel yaAdet gecikmesinin ikinci günü bugün. Hem idrarda hem kanda çıktı çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlıyla nasip etsin
Ay keşke bizimde gecikmemizin sebebi bebiş olsa ne güzel olurdu yaaÇok sevindim ne kadar güzel ya ❤
Bende geciktim 2. Günüm ama sanmıyorum çünkü bu ay yumurtlama olmamış dedi dr
Enteresan bi sekilde hissettim cok sevindim darisi bizimde basimiza ne kadardir deniyordunuz ozel olmaz iseKızlar erken gösteren test yaptım çift çizgi çıktı hemen . Ay inanamıyorum ya gerçek mi
Yazmış ilk mesajda sadece 2 aycık.... Ne kadar şanslıEnteresan bi sekilde hissettim cok sevindim darisi bizimde basimiza ne kadardir deniyordunuz ozel olmaz ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?