Gebeliğe Hazırlık Test yapsam mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazlizmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
278
390
53
34
Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım. 16 mayısta adet olmam gerekiyordu. Adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım gebelik negatif çıktı. Adet gecikmesinin 2.günü. gebelik olsa kanda çıkar mıydı kesin, yoksa test yapsam mı? Belirtlerim adet öncesiyle aynı. Gebeliğe yormak istemiyorum sonra üzülüyorum. Denememizin 2.ayı

Geçmiş 1 gün..

Yapın ilk idrarla test inşallah vardır 😍
Gecikince varsa zaten hemen çıkıyor 2 çizgi

Şuan idrar testinde yada kan testinde cikar

Atmaya çalışıyorum da beceremedim ya bilgisayardan yüklemek lazım sanırım telefondan olmuyo
Telefon dan normal Google den giriş yaparsan kadınlar kulübüne o şekilde dosya yüklemeden yükleyebilirsin resmi uygulamadan yüklenmiyor

2269671

Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım. 16 mayısta adet olmam gerekiyordu. Adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım gebelik negatif çıktı. Adet gecikmesinin 2.günü. gebelik olsa kanda çıkar mıydı kesin, yoksa test yapsam mı? Belirtlerim adet öncesiyle aynı. Gebeliğe yormak istemiyorum sonra üzülüyorum. Denememizin 2.ayı
9 gün kala hamilelik tespit edilecek bir test yok . Dayanamayıp 9 gün kala test yapmışsınız şimdi acaba yapsam mı diye düşünmem ben internetten paket halinde aldım testleri 🤭 aklıma bişey düşünce yapiyodum kendime engel olamiyodum. Çift çizgiyi gördükten sonra bile yapmaya devam etmiştim

Hayirlı olsun inşallah ne guzel:anneadayı: allah isteyen herkeze nasip etsin..Hamilelik Belirtilerin varmıydı

Back