How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Test yapmaya korkuyorum

olimpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
122
2
68
Eskişehir
merhaba kızlar, sevgilim içime boşalmadığı için korunmadan ilişkiye giriyoruz yaklaşık bir ay önce oldu en son ilişkimiz adetim bittikten 2 gün sonra. benim adetim kolay kolay gecikmez ama 3 gün gecikti ve bende bir haftadır her gün karın ağrısı var. adet olacağım sanıyorum her seferinde ama tık yok :( internette çok araştırdım bu tarz ilişkilerde az da olsa hamile kalma riski varmış bilmiyordum. birazda psikolojik olarak büyüttüm galiba kendimi hamile sanıp test yapmaya bile korkuyorum. fikirlerinize ihtiyacım var. :(

hımm evet riskli biraz..ben evliyim ve 2 yıldır bu şekilde korunuyoruz yani içime boşalmadan...bende tık yok:))) korkma psikolojiktir:))

kızlar ikinizde böyle korunmaktan vazgeçin çünkü içinize boşalmasına gerek yok zevk sıvısının içinde de sperm olabiliyo, şahsen risk almak istemem kondom forever :D
hemen bi test yap derim

merhaba kızlar, sevgilim içime boşalmadığı için korunmadan ilişkiye giriyoruz yaklaşık bir ay önce oldu en son ilişkimiz adetim bittikten 2 gün sonra. benim adetim kolay kolay gecikmez ama 3 gün gecikti ve bende bir haftadır her gün karın ağrısı var. adet olacağım sanıyorum her seferinde ama tık yok :( internette çok araştırdım bu tarz ilişkilerde az da olsa hamile kalma riski varmış bilmiyordum. birazda psikolojik olarak büyüttüm galiba kendimi hamile sanıp test yapmaya bile korkuyorum. fikirlerinize ihtiyacım var. :(

bence çok risk almışsın.. bende evlendiğimden beri prezervatifle korunuyorum korunuyorsam.. senin yaptığın baya riskli.. ama adet bittikten 2 gün sonra demişssin hamile olduğunu düşünmüyorum çünkü daha yumurtan yok o zamanda.. yinede bir test yap tabiki.. ama strest kesinlikle çoook etkiliyor

bende bu şekilde korunuyodum evliyken fakat bu şekilde hamile kalanlarıda duymuştum bence bi an önce test alıp yap

bence çok risk almışsın.. bende evlendiğimden beri prezervatifle korunuyorum korunuyorsam.. senin yaptığın baya riskli.. ama adet bittikten 2 gün sonra demişssin hamile olduğunu düşünmüyorum çünkü daha yumurtan yok o zamanda.. yinede bir test yap tabiki.. ama strest kesinlikle çoook etkiliyor

bilmiyordum riskli olduğunu bir daha asla :( neyse ki adet oldum bugün huzurluyum :)

Back