Şimdii, ilk belirtmek isterim ki ben 32 yaşındayım ve yıllardır cinsel hayatım var ve tüm korunma yöntemlerinden haberdarım. Fakat gelin görün ki yaklaşık 2 buçuk ay önce bir kaza oldu (detay vermeyeyim) o zaman ki erkek arkadaşım ileydi ve bu süre içinde ayrıldık bile. Herne ise, o kazadan sonra ertesi gün hapı hemen alamadım, pazar günü idi ve yakınımda nöbetçi eczane yoktu. Pazartesi günü ise resmi tatildi. Birazda internette ki 72 saate kadar geçerli olan hapların varlığında okuduğumda panik olmadım ve 60. saatte ertesi gün alabilip kullandım. - Bu arada bu ilk kez başıma geldi - daha önce hiç o haptan kullanmamıştım, gerek olmamıştı.
O ay normal regl tarihimde iki günlük pembe lekelenmeler oldu.
Ertesi ay, normal regl düzenimde ve renginde diyebileceğim 3 günlük kanamam oldu. Bu ay ise regl başlangıcım dündü ve aşırı pembe oldu yine, leke gibi, bugünde 2. gün ve pembe lekemsi kanamam var, yıllardır gördüğüm adet ile alakası yok şimdilik. bu arada o ilişkiden ve haptan sonra gördüğüm kanamalarım sıfır ağrılı oldu. Ben küçüklüğümdeki ilk reglimden bu yana hiç ağrısız geçirmemiştim.
Stresten test almadım. Ama ne zamandır interneti ve bu forumdaki konuları okumayı bırakamadım bu konu hakkında. Birkaç yorum gördüm 'aa benim yengem 3 ay adet gördü, ama meğer yinede hamileymiş diye' .. Böyle bir ihtimal gerçekten var mı?