- 17 Temmuz 2022
- 773
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Bende öyle diyorum ama eşim sorun etmez dedi maalesef burada Hatay'da genetik testi yapan hastane yok ne yapacağım bilmiyorumGerekli testlerinizi yaptırın. Kendinize bi müsade edin. Hem vücudunuz toplanır. Hem sorunu öğrenirsiniz. Emin olmadan hiçbişey kullanmayın
Güvenmediğimden değil sadece test yapmadan sorunu öğrenmeden bir şey kullanmak bana yanlış gibi geliyor maalesef Hatay'da genetik test yapan hastane yokzararı var. kan sulandırıcılar da düsüklere ve bebek ölümlerine sebep olabiliyor. zaten 2 düsükten sonra sizden genetik test istenmeliydi. bu konu ayrı.
ama pıhtılaşması olmayan gayet sağlıklı arkadasim ilk gebeliğinde gebelik zehirlenmesi yasadığı için sonraki 2 gebeliğinde de kan sulandırıcı kullandı. bir sorun olmadı onda. ilk 3 ay corasprin, sonrasında iğne kullandı.
yani doktorlar öneriyorsa bir bildiği vardır. güvenmiyorsanız da başka doktorlardan da fikir alın derim ben.
Evet doktor bir şey diyorsa bir bildiği vardır çünkü o muayene ediyor o yaptım testlerin sonucuna bakıyor ama bu sefer test yapmadan sorun öğrenmeden alıp tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorumzararı var. kan sulandırıcılar da düsüklere ve bebek ölümlerine sebep olabiliyor. zaten 2 düsükten sonra sizden genetik test istenmeliydi. bu konu ayrı.
ama pıhtılaşması olmayan gayet sağlıklı arkadasim ilk gebeliğinde gebelik zehirlenmesi yasadığı için sonraki 2 gebeliğinde de kan sulandırıcı kullandı. bir sorun olmadı onda. ilk 3 ay corasprin, sonrasında iğne kullandı.
yani doktorlar öneriyorsa bir bildiği vardır. güvenmiyorsanız da başka doktorlardan da fikir alın derim ben.
özel lablar falan oluyor araştırın isterseniz. ama dediğim gibi zaten doz olurak kontrollü ilerliyor doktorlar.Güvenmediğimden değil sadece test yapmadan sorunu öğrenmeden bir şey kullanmak bana yanlış gibi geliyor maalesef Hatay'da genetik test yapan hastane yok
Bir sıkıntı olmaz yaniözel lablar falan oluyor araştırın isterseniz. ama dediğim gibi zaten doz olurak kontrollü ilerliyor doktorlar.
sanmıyorum. olmaz insallah. ama bence gebe kalırsanız başka bir doktordan da görüs alınBir sıkıntı olmaz yani
inşallahsanmıyorum. olmaz insallah. ama bence gebe kalırsanız başka bir doktordan da görüs alın
Mutlaka kontrol altında kullanılması gereken ilaçlardan birisi kan sulandırıcısıdır. Kan pıhtılaşması varsa evet mutlaka kullanmalısın. Ama yoksa ve kullandırırlarsa aşırı kan sulanmasına sebep olur Buda düşük olmasına neden olabilir. Mutlaka test yapmalısın ve doktor eğer bu rahatsızlığı tehşis ederse kullanmalısın sorunun yoksa ne diye kendine iğne yapcan. Limonlu su iç ozaman oda kan sulandırıyorİki düşük yaptım sabah doktora sordum neyden kaynaldığını kan sulandırıcı kullanman gerekir dedi
Aynı gün içinde akşam başka nöbetçi vardı sordum sizden önceki doktor kan sulandırıcı kullanabilir dedi yeni gelen nöbetçi kan gurubuma baktı Arh+ kan uyuşmazlığı yok dedi evet kan sulandırıcı kullanabilir dedi
Ama test yapmadan kan sulandırıcı zararlı değil mi bebeğe belki sorun kan pıhtılaşmasında değil iki hafta sonra gideceğim tekrar denirse kullanırım kan sulandırıcı vücutta sıkıntı yapmaz mı hamileye veya hamile kalmadan bir kadın kullanmadı
Eşim diyor ki kan sulandırıcı zararı yokki
Not: şu an istemiyorum zaten gebelik
Hangi aşılar acabaBenim önceki gebeliğim düşük ile sonlandigi için suan 3 haftalık hamileyim doktorum önlem amaçlı coraprin ve progestan verdi kullanıyorum pıhtılaşma testi yaptırmadım onu yaptirip sonu olsun var çıkarsa igne başlanıyor benim arkadaşım iki kayiptan sonra iğne ile sağlıkla ilerledi ben de aşılardan sonra zaten genel bir pıhtı sorunu olduğundan kan sulandırıcı kullanma taraftariyim doktorum da onayladığı için akışına bıraktım varsa nasibimizde tutunacak
Covid aşılarından sonraHangi aşılar acaba
AnladımCovid aşılarından sonra