Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım bence hamılesın cunku bu gebelik hormonunun hangı gun yukselecegı bellı degıl bırde bu ıdrar testlerı hcg hormonu bellı bı seviyeye çıktıktan sonra gebelik olduğunu algılıyo demekkı dun yüksek degıldı bugun yukseldı ve cıktı bu gebelik hormonu hergun kendını ıkıye katlıyo ben yınede emın olman ıcın kan testı yaptır derım
Yardım edın kızlar kafam karıstı test yaptım tek cızgı cıkktı ertesı gun baktıgımda ikinci cizgı cıkmıs baya da belli
Canım dün benimde basıma öyle birsey geldi eczacıma sordum gecersizdir 5 dk dan sonra testi çöp e at dedi bende ümitlenmiştim
Bak 2. Bi test aldım yine onun üzerine dün yaptım şimdi yine baktım 2. Çizgi yine silik bir sekilde var kafam karıştı :)
Bak 2. Bi test aldım yine onun üzerine dün yaptım şimdi yine baktım 2. Çizgi yine silik bir sekilde var kafam karıştı :)
Ertesi gün 2.cizgi belli belirsiz silik cıkıyor test te adetime de 7 gün varBende yeni yaptım baska bır marka negatif cıktı ama dıger yerde pembe kaldı anlamadım ya senın. Anında silik cıkıyorsa gebesin bence canım
Ertesi gün 2.cizgi belli belirsiz silik cıkıyor test te adetime de 7 gün var
Ama belli belirsiz bide daha öncede yaptım onlarıda sakladım ertesi gün baktım hiç ikinci çizgi yok ama bu sefer 2 tane yaptım ikiside bekledi ve ertesi gün çıktı eczane 5 dk dan sonra at dedi ama okuyorum öyle olanlar var ama sen yaptır kan testi banada haber ver meraklandım şimdi :) inşallah hamileyizdir Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah ümitlenmek istemiyorum amaAdetıne 7 gun varken sılık cıktıgına gore kesın hamilesin benım adetım 4 gun gecti be yapayım bılemedım en ıyısı kan tahlılı yaptırmak benım için
Ama belli belirsiz bide daha öncede yaptım onlarıda sakladım ertesi gün baktım hiç ikinci çizgi yok ama bu sefer 2 tane yaptım ikiside bekledi ve ertesi gün çıktı eczane 5 dk dan sonra at dedi ama okuyorum öyle olanlar var ama sen yaptır kan testi banada haber ver meraklandım şimdi :) inşallah hamileyizdir Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah ümitlenmek istemiyorum ama
kesinlikle 5 dakikadan sonra testi atın..ve bir daha alıp bakmayın..
ben de öyle bir şey yaşamıştım..
testi yaptıktan 2 saat sonra 2 çizgi oluşmuştu..
ben de sevinmiştim..ama hamile değildim ...yani 5 dakikadan sonrası gereksiz heyecan yaratır...ümitlenmenize neden olur..
Ama belli belirsiz bide daha öncede yaptım onlarıda sakladım ertesi gün baktım hiç ikinci çizgi yok ama bu sefer 2 tane yaptım ikiside bekledi ve ertesi gün çıktı eczane 5 dk dan sonra at dedi ama okuyorum öyle olanlar var ama sen yaptır kan testi banada haber ver meraklandım şimdi :) inşallah hamileyizdir Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah ümitlenmek istemiyorum ama
Cok sevindim Allah tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin bende hala birsey yok ayın 6 da hastalandım 10 da bitti bakalım çalışmalara devam inş Kasım'da B'nde sana haber veririm :)Canım nete gıremedım sonucu yaz demıstın ben hamıleyım ams knan daha tenı ogrendım 3 gun oldu dusunebılıyormusun bu kadar gecıktım ve hamılelıgım yenı daha yanı yımurtalarım gec olusmus ve ben bu arada ne yazıkkı adet sokturucu kullandım baska bır doktor verdı cok sukur bırsey olmazmıs ozeldekı doktorum oyle dedi sende varmı bırsey sende yaz merak edıyorum
Cok sevindim Allah tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin bende hala birsey yok ayın 6 da hastalandım 10 da bitti bakalım çalışmalara devam inş Kasım'da B'nde sana haber veririm :)
Evet benim bitane 4 yasında oğlum var ikinci için uğraşıyoruz inşallahAmin canım cok sagol allahım. Sanada nasip etsın bır an öne dua edıcem sana da benımkı surprız oldu ya son adet tarıhım 26 agustos bak bır bucuk ay gectı yenı belli oldu daha 3 haftalık
adet olacağım gün test yaptırdım.çok silik bir çızgi çıktı sonra koyulaştı.hamilmiyim acaba uzman tvde dinledim bir çok yerdede yazıyordu adet geçikmesınden bir hafta sonra idrar testi yapılırsa iki çizgi olursa silik bile olsa hamile olma ihtimalın varmış diye.ayrıca kan testini hiçte önermiyorlar.beklemekten başka çare yok mu.benim test yalan mı