• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test tekrarladım kızlar yorum yapabilir misiniz rica etsem

nirun2259

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
87
29
3
39
Adetime 5 gün kaldı dünden bu yana sürekli test yapıyorum 🤦‍♀️4 tane test pozitif bir tane negatif şuan yeniden yaptım 5 dakika içinde belirdi siz bayanlar yorumlarınız çok değerli

3646E11E-0EBD-43E5-B5FE-F7D6942FE6BD.webp

Adetime 5 gün kaldı dünden bu yana sürekli test yapıyorum 🤦‍♀️4 tane test pozitif bir tane negatif şuan yeniden yaptım 5 dakika içinde belirdi siz bayanlar yorumlarınız çok değerli
Bi gölge görüyorum koyulaşmayı takip edin var gibi 🙄

Kızlar kan testine gittin 0,100 çıktı negatif adetime bugünüde sayarsam 5 gün var idrar testleri pozitif veriyor kafam bir milyon oldu offffff

Kızlar kan testine gittin 0,100 çıktı negatif adetime bugünüde sayarsam 5 gün var idrar testleri pozitif veriyor kafam bir milyon oldu offffff
İdrar testiniz pozitif değil ya fazla idrar gölgesi ya da ikinci çizginin gölgesi. Daha pembemsi olurdu sizinki gri gibi. Hevesinizi kırmak için demiyorum ama şu gölge çizgi olayını çok yaşadım hüsran adetiniz geçince yapın daha sağlıklısı.

Back