Gebeliğe Hazırlık Test sonucuna yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
89
43
88
36
Kızlar biz sekiz aydır çocuk düşünüyoruz.Eşim geçen hafta semen analizi yaptırdı.Çalıştığım için yanında olamadım.Hareketli sperm sayımız oldukça düşük anormal sperm de olması gerekenden yüksekÇok endişeli ve kaygılıyım eşime belli etmek istemesemde bilen arkadaşlar sonuçları değerlendirebilir mi?Test sonucunun fotoğrafını attım lütfen yardımcı olun kızlar...
899FB943-F114-44D7-96CE-9FF24B829EAA.jpeg

Kızlar biz sekiz aydır çocuk düşünüyoruz.Eşim geçen hafta semen analizi yaptırdı.Çalıştığım için yanında olamadım.Hareketli sperm sayımız oldukça düşük anormal sperm de olması gerekenden yüksekÇok endişeli ve kaygılıyım eşime belli etmek istemesemde bilen arkadaşlar sonuçları değerlendirebilir mi?Test sonucunun fotoğrafını attım lütfen yardımcı olun kızlar...Eki Görüntüle 2128004
Harekette problem var esinizin spermlerinin cogu hareketsiz .Dr takviye verir siz de bitkisel kurlerle destekleyebilirsiniz .Erkek morfolojisi topigine yazarsaniz orda daha cok bilgi alirsiniz .Bulamazsaniz link atayim.

Bir de anladigim kadariyla enfeksiyon var.

Evet yeni üye oldum.Link atarsanız çok sevinirim.Eşim ilaç kullanmaya başladı ama ilaçla tedavi mümkün mü acaba?Teşekkür ederim cevabınız için

Kızlar biz sekiz aydır çocuk düşünüyoruz.Eşim geçen hafta semen analizi yaptırdı.Çalıştığım için yanında olamadım.Hareketli sperm sayımız oldukça düşük anormal sperm de olması gerekenden yüksekÇok endişeli ve kaygılıyım eşime belli etmek istemesemde bilen arkadaşlar sonuçları değerlendirebilir mi?Test sonucunun fotoğrafını attım lütfen yardımcı olun kızlar...Eki Görüntüle 2128004
Hız düşük sayı idare eder morfoloji normal öyle çok yüksek bekleme zaten. %10 normal Bile yeterlidir.
Ayrıca enfeksiyon var eşinde. Bi de sıvılaşma süresi çok geç 60 dk ciddi süre. İlişkiden sonra en az 60 dk yatman gerekiyor yani. Diğerleri için de bitkisel kürler alabilirsin aktarlardan eczanelerden. Benim de değerim düşüktü ileri hız %5'ti %15'e çıkardım hamile kaldım. Bence moralini bozmak yerine hemen bi çaresine bak vakit kaybetmeden. Ve eşine değerler biraz düşük de öyle çoook kötü bu değerlerle olmaz bilmem ne deme. Zaten nasip bu işler değere bakmaz yani. Eşini strese sokma sende sakin ol.

Teşekkür ederim cevabınız için takviye ilaçları edindik hayırlısıyla Rabbim bizede bu mutluluğu yaşatır inşallah

Merhaba;
Konu biraz eski ama bişey sormak istiyorum ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım doktor eşinde geç sıvılaşma var hücrelere bölünürken sıkıntı oluyor dedi
Böyle bi konu hakkında bilginiz varmı?

Merhaba;
Konu biraz eski ama bişey sormak istiyorum ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım doktor eşinde geç sıvılaşma var hücrelere bölünürken sıkıntı oluyor dedi
Böyle bi konu hakkında bilginiz varmı?
Aglütinasyondan bahsetmiş. Çoğu doktor bunu önemsemez. İlginç. Öncelikle eşinde enfeksiyon var mı ona bakılmalı varsa antibiyotik kullanmalı. Yoksa da c vitamini takviyesiyle kolayca düzelir.

Aglütinasyondan bahsetmiş. Çoğu doktor bunu önemsemez. İlginç. Öncelikle eşinde enfeksiyon var mı ona bakılmalı varsa antibiyotik kullanmalı. Yoksa da c vitamini takviyesiyle kolayca düzelir.
Enfeks,iyon vardı ilaç kullandı ama baya oldu şimdi keçi boynuzu özü kullanmaya başladı
Birde ben tahlil yaptırttım b12 si ve Demiri düşük olduğu için doktorda ilaç verdi

Enfeks,iyon vardı ilaç kullandı ama baya oldu şimdi keçi boynuzu özü kullanmaya başladı
Birde ben tahlil yaptırttım b12 si ve Demiri düşük olduğu için doktorda ilaç verdi
Enfeksiyondan sonra tekrar tahlil yapılmadı mı

yok yapılmadı doktor istemedi
gerçi o zmn ki doktorumu değiştirdim ama tekrarlamaya gerek yok aslında normal yolla hamile kalmamak pekte mümkün değil senin için dedi bakalım zamanı gelecek elbet bende anne olacağım

Back