- 30 Ekim 2024
- 8
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi kelebekliii
Teşekkür ederim evet daha erken sanırım. Yarın sabah gidip test vereceğim.Bence pozitif ama kesin bişey diyemem böyle silik çıkınca genelde çok erken gebelik oluyor daha değerin çok düşükse böyle çıkıyor kan testi yaptır bence
En garantilisi evet test ver bence de.. Her şey gönlünce olsun inşallahTeşekkür ederim evet daha erken sanırım. Yarın sabah gidip test vereceğim.
İnşallah çok teşekkür ederimEn garantilisi evet test ver bence de.. Her şey gönlünce olsun inşallah
Testin markası neAdetim 2 gün gecikti erken test yaptım bu şekilde çıktı sizce pozitif mi
Eki Görüntüle 3502140
Vedexa diye bir marka çok bilinmiyor sanırımTestin markası ne
Anladım days doctorsa o yalancı pozitif çıkarıyor diyecektim o değilmiş şükür bence yarın sabah ilk idrarla tekrarla daha koyu çıkacaktır birde kaç dakikada çıktığı onemliVedexa diye bir marka çok bilinmiyor sanırım
Bundan önce hiç kaset veya erken gebelik testi yapmış mıydınız? Var giib görünüyor bu arada.Adetim 2 gün gecikti erken test yaptım bu şekilde çıktı sizce pozitif mi
Eki Görüntüle 3502140
5. Dakikada çıktı ve 15. Dakikada bir tık daha koyulaştıAnladım days doctorsa o yalancı pozitif çıkarıyor diyecektim o değilmiş şükür bence yarın sabah ilk idrarla tekrarla daha koyu çıkacaktır birde kaç dakikada çıktığı onemli
Adetime 10 gün varken artımed erken test yapmıştım çok çok silik vardı 6 gün varken yine artımed yaptım negatif çıkmıştı. Adetim gelmeyince ve belirtiler de olunca tekrar yapmak istedim bu şekilde olduBundan önce hiç kaset veya erken gebelik testi yapmış mıydınız? Var giib görünüyor bu arada.
Anladım teşekkür ederim.Adetime 10 gün varken artımed erken test yapmıştım çok çok silik vardı 6 gün varken yine artımed yaptım negatif çıkmıştı. Adetim gelmeyince ve belirtiler de olunca tekrar yapmak istedim bu şekilde oldu
Artimed ile ilgili buradaki konulara bakarsan hep yalancı pozitif çıkardığını görürsün canım. Ama bu yaptığın testi bilmiyorum var veya yok denemez çok silik çünkü sen hem kan ver yada testi yenile sabah ilk idrarla o şekilde netleşir inşallah hakkında hayırlısı olurAdetime 10 gün varken artımed erken test yapmıştım çok çok silik vardı 6 gün varken yine artımed yaptım negatif çıkmıştı. Adetim gelmeyince ve belirtiler de olunca tekrar yapmak istedim bu şekilde oldu
Evet buradaki yorumları okudum şu an yaptığım test de çok güvenilir gelmiyor ama gecikme olunca umudum arttı. Yarın kan testi vereceğim bakalım hayırlısı İnşallah çok teşekkür ederimArtimed ile ilgili buradaki konulara bakarsan hep yalancı pozitif çıkardığını görürsün canım. Ama bu yaptığın testi bilmiyorum var veya yok denemez çok silik çünkü sen hem kan ver yada testi yenile sabah ilk idrarla o şekilde netleşir inşallah hakkında hayırlısı olur
Bizlerede haber ver canımEvet buradaki yorumları okudum şu an yaptığım test de çok güvenilir gelmiyor ama gecikme olunca umudum arttı. Yarın kan testi vereceğim bakalım hayırlısı İnşallah çok teşekkür ederim