Gebeliğe Hazırlık Test sonucuma bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence pozitif ama kesin bişey diyemem böyle silik çıkınca genelde çok erken gebelik oluyor daha değerin çok düşükse böyle çıkıyor kan testi yaptır bence

Bundan önce hiç kaset veya erken gebelik testi yapmış mıydınız? Var giib görünüyor bu arada.
Adetime 10 gün varken artımed erken test yapmıştım çok çok silik vardı 6 gün varken yine artımed yaptım negatif çıkmıştı. Adetim gelmeyince ve belirtiler de olunca tekrar yapmak istedim bu şekilde oldu

Artimed ile ilgili buradaki konulara bakarsan hep yalancı pozitif çıkardığını görürsün canım. Ama bu yaptığın testi bilmiyorum var veya yok denemez çok silik çünkü sen hem kan ver yada testi yenile sabah ilk idrarla o şekilde netleşir inşallah hakkında hayırlısı olur

Evet buradaki yorumları okudum şu an yaptığım test de çok güvenilir gelmiyor ama gecikme olunca umudum arttı. Yarın kan testi vereceğim bakalım hayırlısı İnşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…