- 18 Aralık 2018
- 15
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi Bursaaybk16
Adete 9 gun kala yerlesme kanamasi olmaz tahminim. Testte de bir sey gorunmuyor maalesefAdetime 1 hafta var çok silik çizgi testte gözüküyor ama kamera da gözüktü mü emin değilim yerleşme kanansının 2 günü yaptım testi
Birse gozukmuyorAdetime 1 hafta var çok silik çizgi testte gözüküyor ama kamera da gözüktü mü emin değilim yerleşme kanansının 2 günü yaptım testi
Bu çizgi çok alakasız yerde görünüyor ama. Bir de yerleşme kanamasından bir kaç gün sonra deneyin bence daha net sonuç verirŞükür ki gösterebilecek uygulama buldum kk da birisi yapmış ondan gördüm
Niyetim asla kendimi ispatlamak değil de yani ben delirmedim herhalde diye onay almak
En iyisi öyle yapmak sanırımBu çizgi çok alakasız yerde görünüyor ama. Bir de yerleşme kanamasından bir kaç gün sonra deneyin bence daha net sonuç verir
merhaba bu hangi uygulama ? Bu arada sonucunuz ne oldu ?Şükür ki gösterebilecek uygulama buldum kk da birisi yapmış ondan gördüm
Niyetim asla kendimi ispatlamak değil de yani ben delirmedim herhalde diye onay almak
İnternette fotoğraf dönüştürücü yazdığınızda çıkıyor zatenmerhaba bu hangi uygulama ? Bu arada sonucunuz ne oldu ?