Yumurtan çatlamış dedi 6 gün var adetimin gelmesinePeki hamile olabilir misin?
Ilac falan mi veriliyor bu durumda.
Hangi ilacı kullandınızProlaktinim cok yeksekmis canim. Benim de hep yuksek cikiyor o yuzden kalamiyordum. Ilac icdiyim ayda kalmistim. Dokotune danis iyisi
Dostinex. Yarim tablet olarak haftada 2 kere.Hangi ilacı kullandınız
Banada onu verdi ama yazmadı nörolojiye gönderdiDostinex. Yarim tablet olarak haftada 2 kere.
Hamileyken de yuksek cikiyormus ya ondan sordum.. hadi hayirlisi.Yumurtan çatlamış dedi 6 gün var adetimin gelmesine
Ilk aylarda yuksek olmuyor canim, hatta ilk aylarda yuksek olmasi dusuk yapiyormus, benim onceki hamilelikte 8 haftasina kadar ilac kullanmistim. Dr 3 ay kullanmak lazim demisti.Hamileyken de yuksek cikiyormus ya ondan sordum.. hadi hayirlisi.
Cunki stressle alakali prolaktin hormonu, stresstrn yukseliyormus. Goguslerde agri yapiyor bi de.Banada onu verdi ama yazmadı nörolojiye gönderdi
Bnde yok Allah’a şükür öyle ağrı fln da anlamadım ya nörolojiye gitmelimiyim yoksa kadın Doğum doktorunu değiştirsem miCunki stressle alakali prolaktin hormonu, stresstrn yukseliyormus. Goguslerde agri yapiyor bi de.
Hadi ya doktorumu değiştirsemIlk aylarda yuksek olmuyor canim, hatta ilk aylarda yuksek olmasi dusuk yapiyormus, benim onceki hamilelikte 8 haftasina kadar ilac kullanmistim. Dr 3 ay kullanmak lazim demisti.
Canim bu prolaktin bana bela oldu, hala da ilac iciyorum. En iyisi ben sana basima gelenleri anlatayim. Hamile kalamiyordum, catlatma ignesi 4 defa, 1 asilama yaptirdim olmadi, sonra testler falan yaptirdik prolaktin cikti. Ve dr um 2 tablet al ic dedi haftada 2 kere, o ay kimyasal oldum. Dr umu degistim ve bana ilaci kesme dedi ta ki hamile kalana kadar haftada 2 ic dedi, ogle yaptim ve hamile kaldim, ustelik ne ogne ne kolmen hic bi sey yapmadim o ay. Hamile kaldim dr um 2 hafta daha ic sonra baska ilac yazicam dedi, ogle de yaptim, prolaktin icin baska ilac ictim, 8 haftayken kalbi durdu bebegin kurtaj oldum. Kan pihtalasmam vardi aspirin iciyordum. Yine dr umu degistim, simdiki dr um bana keske dostinexi kesmeseydin 3 ayina kadar icseydin dedi, ondan ya da kan pihtalasmasindan ola bilir dedi. 1 ay korunduk sonra yine basladik ve test verdim yine yuksek cikti prolaktinim ilaca basladim haftada iki, bu ay yine kan verdim baya dusmus ama dr um kesme dedi 15 gunden bir ic dedi. Cunki o hormon maalesef ki bi yerde durmuyor, kalkiyor. Stresten benimkisi.Hadi ya doktorumu değiştirsem
Ne zamandır içiyorsun canım bu ilacı çünkü doktor 1 yılla 5 yıl arası tedavi gören var diyor bn çok tereddüt ediyorum artık ya olmazsa diye korkuyorum bu ay hamile kalıp kalmadığıma bakıcam snra başka bi doktora daha gidicem ve bu prolaktin hormonu adettenken mi baktılar sana yani adetin 3.günü müydüCanim bu prolaktin bana bela oldu, hala da ilac iciyorum. En iyisi ben sana basima gelenleri anlatayim. Hamile kalamiyordum, catlatma ignesi 4 defa, 1 asilama yaptirdim olmadi, sonra testler falan yaptirdik prolaktin cikti. Ve dr um 2 tablet al ic dedi haftada 2 kere, o ay kimyasal oldum. Dr umu degistim ve bana ilaci kesme dedi ta ki hamile kalana kadar haftada 2 ic dedi, ogle yaptim ve hamile kaldim, ustelik ne ogne ne kolmen hic bi sey yapmadim o ay. Hamile kaldim dr um 2 hafta daha ic sonra baska ilac yazicam dedi, ogle de yaptim, prolaktin icin baska ilac ictim, 8 haftayken kalbi durdu bebegin kurtaj oldum. Kan pihtalasmam vardi aspirin iciyordum. Yine dr umu degistim, simdiki dr um bana keske dostinexi kesmeseydin 3 ayina kadar icseydin dedi, ondan ya da kan pihtalasmasindan ola bilir dedi. 1 ay korunduk sonra yine basladik ve test verdim yine yuksek cikti prolaktinim ilaca basladim haftada iki, bu ay yine kan verdim baya dusmus ama dr um kesme dedi 15 gunden bir ic dedi. Cunki o hormon maalesef ki bi yerde durmuyor, kalkiyor. Stresten benimkisi.
Evet canim, adetim 3-5 ci gunleri ac karina veriyorsun. 1 yila yakindir iciyorum.Ne zamandır içiyorsun canım bu ilacı çünkü doktor 1 yılla 5 yıl arası tedavi gören var diyor bn çok tereddüt ediyorum artık ya olmazsa diye korkuyorum bu ay hamile kalıp kalmadığıma bakıcam snra başka bi doktora daha gidicem ve bu prolaktin hormonu adettenken mi baktılar sana yani adetin 3.günü müydü
Bnm adet günüm değildi o şekilde yaptı yanılma payı olur mu acabaEvet canim, adetim 3-5 ci gunleri ac karina veriyorsun. 1 yila yakindir iciyorum.
Onu bilmiyorum canim, dr una sor istersen.Bnm adet günüm değildi o şekilde yaptı yanılma payı olur mu acaba
İlaç vermedi nörolojiye gönderdiArkadaşlar prolaktin yüksekliğinde hamile kalmak mümkün olmuyor. Ama Dr ilaç verdiğinde bu genelde işe yarar ve düşürür ilaç. İlaca rağmen sürekli yüksekse hipofiz adenom düşünülür. Bu açıdan hasta değerlendirilir. Canınızı sıkmayın eminim ilaç işe yarayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?