- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimalle adet olacaksın.Adetime birkaç gün var hcg de çizgi çıkmadı lhda çıktı ama koyu değil. Sizce ?
Maalesef bu durumda gebe deglsin. Bende de aynisi olmustuAdetime birkaç gün var hcg de çizgi çıkmadı lhda çıktı ama koyu değil. Sizce ?
Bende anlamadımki göğüs uçlarım kapkara oldu sağ kasık ağrısı iki haftadır geçmiyor baş dönmem çok ama test negatif çıktıMaalesef bu durumda gebe deglsin. Bende de aynisi olmustu![]()
Bende anlamadımki göğüs uçlarım kapkara oldu sağ kasık ağrısı iki haftadır geçmiyor baş dönmem çok ama test negatif çıktı
Erken mi yapıyorum öyleyse. Umudum kırıldı biraz. Üzüldüm hala üzülüyorum ovulasyon testlerinin yanında erken gebelik testide vermişler yine negatif. Belirtilerde böyle.CANIM EN az gününden 1 hafta geçmesi lazım..bende 6 gün geçti 5.gün ov testi yaptım.2.çizgim çok kalın ve pembeydi bugün gebelik testi yaptım hamileyim çok şükür.![]()
öncelikle hayırlı olsun.CANIM EN az gününden 1 hafta geçmesi lazım..bende 6 gün geçti 5.gün ov testi yaptım.2.çizgim çok kalın ve pembeydi bugün gebelik testi yaptım hamileyim çok şükür.![]()
öncelikle hayırlı olsun.
yani hamile olduğunuzu adetiniz geciktikten 6 gün sonra mı öğrendiniz ? öncesinde yaptınızda çıkmadı mı?
Erken mi yapıyorum öyleyse. Umudum kırıldı biraz. Üzüldüm hala üzülüyorum ovulasyon testlerinin yanında erken gebelik testide vermişler yine negatif. Belirtilerde böyle.
Sabredip bekleyeceğim tamam ama çok üzülüyorum hiç böyle tahmin etmemiştim neden böyle oldum anlamadm sanki hiç anne olamazmısım gibi hisler geldierken canım biraz daha bekle ben de 6 gün geçmesine rağmen 2.çizgim açık pembe
Sabredip bekleyeceğim tamam ama çok üzülüyorum hiç böyle tahmin etmemiştim neden böyle oldum anlamadm sanki hiç anne olamazmısım gibi hisler geldi
Canım gebeyim çok şükür inşallah sizde sağlıkla doğum yaparsınızaksine tatlım gebelik düşüncesi aklımızdan gidince hamile olmanın en yakın kanıtıyım ben..
Canım gebeyim çok şükür inşallah sizde sağlıkla doğum yaparsınız
Yok canım değilmişim bi hormonum yükselmiş ondan kanamalarım olmuş o hormon yüzünden pozitif çıkıyomş ilaç verdi kontrole gidicemay çok sewindim inşallah canım...