Gebeliğe Hazırlık Test sonucuma bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

simgebehra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
264
211
33
45
Adetime birkaç gün var hcg de çizgi çıkmadı lhda çıktı ama koyu değil. Sizce ?

Eklentiler

• F1C539CE-51AD-47CA-85A1-0C13603E70A5.jpeg
    F1C539CE-51AD-47CA-85A1-0C13603E70A5.jpeg
    24,9 KB · Görüntüleme: 166
vucutta devamli lh var . silik cizgi cikmasi ondan kaynakli ama bu hamile olmadiginizi gostermez . adet gunu bir kez daha test yaparsiniz

Lh devamlı çizgi çıkar zaten. Sadece yumurtlama olduğu gün ilk çizgiden daha koyu çizgi olur 2. Çizgide.. Birkaç gün sonra tekrarlayın

5 gün sonra tekrarlayayım madem :/

Maalesef bu durumda gebe deglsin. Bende de aynisi olmustu :KK43:
Bende anlamadımki göğüs uçlarım kapkara oldu sağ kasık ağrısı iki haftadır geçmiyor baş dönmem çok ama test negatif çıktı

Bende anlamadımki göğüs uçlarım kapkara oldu sağ kasık ağrısı iki haftadır geçmiyor baş dönmem çok ama test negatif çıktı

CANIM EN az gününden 1 hafta geçmesi lazım..bende 6 gün geçti 5.gün ov testi yaptım.2.çizgim çok kalın ve pembeydi bugün gebelik testi yaptım hamileyim çok şükür.:KK200:

CANIM EN az gününden 1 hafta geçmesi lazım..bende 6 gün geçti 5.gün ov testi yaptım.2.çizgim çok kalın ve pembeydi bugün gebelik testi yaptım hamileyim çok şükür.:KK200:
Erken mi yapıyorum öyleyse. Umudum kırıldı biraz. Üzüldüm hala üzülüyorum ovulasyon testlerinin yanında erken gebelik testide vermişler yine negatif. Belirtilerde böyle.

öncelikle hayırlı olsun.:anneadayı:
yani hamile olduğunuzu adetiniz geciktikten 6 gün sonra mı öğrendiniz ? öncesinde yaptınızda çıkmadı mı?

öncelikle hayırlı olsun.:anneadayı:
yani hamile olduğunuzu adetiniz geciktikten 6 gün sonra mı öğrendiniz ? öncesinde yaptınızda çıkmadı mı?

çok teşekkür ederim canım..
yok ovülasyon testi yapmıştım adetim geçtikten 5.günü yani dün bugünde gebelik yaptım

Erken mi yapıyorum öyleyse. Umudum kırıldı biraz. Üzüldüm hala üzülüyorum ovulasyon testlerinin yanında erken gebelik testide vermişler yine negatif. Belirtilerde böyle.

erken canım biraz daha bekle ben de 6 gün geçmesine rağmen 2.çizgim açık pembe

erken canım biraz daha bekle ben de 6 gün geçmesine rağmen 2.çizgim açık pembe
Sabredip bekleyeceğim tamam ama çok üzülüyorum hiç böyle tahmin etmemiştim neden böyle oldum anlamadm sanki hiç anne olamazmısım gibi hisler geldi

Sabredip bekleyeceğim tamam ama çok üzülüyorum hiç böyle tahmin etmemiştim neden böyle oldum anlamadm sanki hiç anne olamazmısım gibi hisler geldi

aksine tatlım gebelik düşüncesi aklımızdan gidince hamile olmanın en yakın kanıtıyım ben..

Cnm erken yapmışsın testi adet gününde yap tekrar varsa da çıkmaz 5 gün erken

Back