Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yere köyün öyle çekim birde çizgi koymayin öyle bakalimEki Görüntüle 2163526 Eki Görüntüle 2163526 Sonunda oldu 2. Çizgiyide gördümmmm umarım yanılma payı yoktur![]()
Çizgi felan yok kuzum kendimi kandırıyorum :)))Yere köyün öyle çekim birde çizgi koymayin öyle bakalim
Çizgiyi biraz daha düzgün cekseydin olabilirdi ama bu haliyle sanmıyorum
Haha çok yüselmiş hcg taa çizgiyi yamultmuş :)
Ne yapmaya çalıştınız anlam veremedimÇizgi felan yok kuzum kendimi kandırıyorum :)))
Aminnnn isteyen herkese versin allahımDuzgun cekseydin iyiydi. Ahahahah cok istiyorsun belli ki Allah fazla bekletmeden kucagini doldursun canim...
Ayy napım stress stres kafayı yedimMillet deliye biz akıllıya hasret beaa
Milleti değil kendimi kandırıyorum :)
Hahahah tebrikler canım :)))) Ben de çift çizgi görmek için çatlatma iğnesinden sonra hemen test yapmıştım :))Eki Görüntüle 2163526 Eki Görüntüle 2163526 Sonunda oldu 2. Çizgiyide gördümmmm umarım yanılma payı yoktur![]()
Eki Görüntüle 2163526 Eki Görüntüle 2163526 Sonunda oldu 2. Çizgiyide gördümmmm umarım yanılma payı yoktur![]()
Stresle olmaz cnm relax olup okuruna birakmalisin. Benimde 9 ay olmadı ne zaman rahat bıraktım hic düşünmedim o zmn oldu.Ayy napım stress stres kafayı yedim
fotoğrafa bakıldığı an espri yapıldığı belli, mune'lik bir durum yok, abartıyorsunuz.
Espiri olmadan yorumlar var yanliz bence gereksiz burada boyle birseyfotoğrafa bakıldığı an espri yapıldığı belli, mune'lik bir durum yok, abartıyorsunuz.![]()
klavyenden bal damlıyorrr :)Tebrik ederim nur topu gibi ikizleriniz olcak zira böyle net çizgi tek bebek olabilemez
AmiiiiinGece gece sesli güldüm :) Allah tez zamanda nasip etsin inşllh