• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucum bakıp yorumlayabilir misiniz lütfen

Afafafafaffaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
49
8
36
28
Merhaba arkadaşlar 40 günde bir adet oluyorum duzensizlik var adetim 8 gün gecikti kan ve idrar verdim ama sonuclardan anlamadım. Bilen yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-22-08-00-31-07.jpg
    Screenshot_2021-09-22-08-00-31-07.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2021-09-22-08-00-27-53.jpg
    Screenshot_2021-09-22-08-00-27-53.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 57
Adet olmama sebebin hormon testleriyle belli olur bunlar rutin idrar ve kan testi olmuş en fazla vitamin, mineral eksikliğin ya da enfeksiyon çıkar bu testlerden. Baktırman gereken;

Fsh
Lh
Prolaktin
E2
Tsh hormonları.

Bunlar adet olmama sebeplerini net şekilde ortaya koyar.

Adet olmama sebebin hormon testleriyle belli olur bunlar rutin idrar ve kan testi olmuş en fazla vitamin, mineral eksikliğin ya da enfeksiyon çıkar bu testlerden. Baktırman gereken;

Fsh
Lh
Prolaktin
E2
Tsh hormonları.

Bunlar adet olmama sebeplerini net şekilde ortaya koyar.
Gebelik var mı diye yaptırdım bu testi yazmayı unutmuşum çok özür dilerim

Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim aratmasın. Polikistik over var bende bu yüzden her bı belirtide olmuş gibi hissediyorum 😔
Doğrudur. Kafanıza takmayın ne zaman ki psikolojik olarak kendinizi rahat bırakırsanız Allah'ın izniyle o zaman olur yani genelde öyle oluyor. 🌸

Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim aratmasın. Polikistik over var bende bu yüzden her bı belirtide olmuş gibi hissediyorum 😔
Arkadaşlar merhaba adetim 5 gün gecikti bugun 6.gün ama yaklasık 1 hafta önce test yapmıstım negatif çıkmıstı sizce hamile olabilir miyim sanki adet olacakmısım gibi bir agrım var kasıklarımda ama ara ara migde bulantım oluyor adet olmadan önceki gibi yüzümde sivilenme var

Arkadaşlar merhaba adetim 5 gün gecikti bugun 6.gün ama yaklasık 1 hafta önce test yapmıstım negatif çıkmıstı sizce hamile olabilir miyim sanki adet olacakmısım gibi bir agrım var kasıklarımda ama ara ara migde bulantım oluyor adet olmadan önceki gibi yüzümde sivilenme var
Çubuk test mi yapmistiniz yoksa kan idrar mi verdiniz

Back