- 27 Mayıs 2021
- 49
- 8
- 36
- 28
- Konu Sahibi Afafafafaffaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik var mı diye yaptırdım bu testi yazmayı unutmuşum çok özür dilerimAdet olmama sebebin hormon testleriyle belli olur bunlar rutin idrar ve kan testi olmuş en fazla vitamin, mineral eksikliğin ya da enfeksiyon çıkar bu testlerden. Baktırman gereken;
Fsh
Lh
Prolaktin
E2
Tsh hormonları.
Bunlar adet olmama sebeplerini net şekilde ortaya koyar.
Beta hcg 0,2 çıkmış yani negatif. Şu an için gebelik yok. Istiyorsaniz umarım tez vakitte güzel haberler alırsınızGebelik var mı diye yaptırdım bu testi yazmayı unutmuşum çok özür dilerim
İnsalllah çok teşekkür ederim hemen cevapladiginiz için istiyoruz bakalım rabbim ne zaman nasip ederseBeta hcg 0,2 çıkmış yani negatif. Şu an için gebelik yok. Istiyorsaniz umarım tez vakitte güzel haberler alırsınız
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim aratmasın. Polikistik over var bende bu yüzden her bı belirtide olmuş gibi hissediyorumGebelik yok maalesef ki Rabbim tez zamanda versin inşallah
Doğrudur. Kafanıza takmayın ne zaman ki psikolojik olarak kendinizi rahat bırakırsanız Allah'ın izniyle o zaman olur yani genelde öyle oluyor.Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim aratmasın. Polikistik over var bende bu yüzden her bı belirtide olmuş gibi hissediyorum
Oyle yapmayı deneyeceğim artık. İnşallah basarabilirsem Teşekkür ederim ilginiz içindeDoğrudur. Kafanıza takmayın ne zaman ki psikolojik olarak kendinizi rahat bırakırsanız Allah'ın izniyle o zaman olur yani genelde öyle oluyor.
Teşekkür ederim inşallahGebelik yok maalesef ki Rabbim tez zamanda versin inşallah
Arkadaşlar merhaba adetim 5 gün gecikti bugun 6.gün ama yaklasık 1 hafta önce test yapmıstım negatif çıkmıstı sizce hamile olabilir miyim sanki adet olacakmısım gibi bir agrım var kasıklarımda ama ara ara migde bulantım oluyor adet olmadan önceki gibi yüzümde sivilenme varAmin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim aratmasın. Polikistik over var bende bu yüzden her bı belirtide olmuş gibi hissediyorum
Çubuk test mi yapmistiniz yoksa kan idrar mi verdinizArkadaşlar merhaba adetim 5 gün gecikti bugun 6.gün ama yaklasık 1 hafta önce test yapmıstım negatif çıkmıstı sizce hamile olabilir miyim sanki adet olacakmısım gibi bir agrım var kasıklarımda ama ara ara migde bulantım oluyor adet olmadan önceki gibi yüzümde sivilenme var
cubuk testÇubuk test mi yapmistiniz yoksa kan idrar mi verdiniz
Tekrarlayin o zaman bı çubuk net sonuç vermezcubuk test