E EdaEE Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2026 Mesajlar 15 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 29 12 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi EdaEE #1 Kızlar merhaba, bu test negatif değil mi? Teşekkür ederim şimdiden. Adetime 9 gün önce yaptım sanırım varsa da çıkmazdı herhalde
Kızlar merhaba, bu test negatif değil mi? Teşekkür ederim şimdiden. Adetime 9 gün önce yaptım sanırım varsa da çıkmazdı herhalde
kimyonkokusu Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 1.406 Emoji Skoru 1.708 Puanlar 63 12 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi EdaEE #2 Negatif evet
E EdaEE Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2026 Mesajlar 15 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 29 12 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi EdaEE #3 kimyonkokusu .!.: Negatif evet Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Sibelcimm Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2016 Mesajlar 769 Emoji Skoru 335 Puanlar 103 Yaş 29 12 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi EdaEE #4 Negatif canım ama çok erken yapmışsın. Gebelik varsa bile tutunma dahi olmamış olabilir henüz
E EdaEE Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2026 Mesajlar 15 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 29 12 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi EdaEE #5 Sibelcimm .!.: Negatif canım ama çok erken yapmışsın. Gebelik varsa bile tutunma dahi olmamış olabilir henüz Genişletmek için tıkla... Ağzımda birkaç gündür ekşi acımsı bi tat vardı açıkçası ondan yapmıştım ama haklısınız daha sonra yapsam daha iyi teşekkür ederim
Sibelcimm .!.: Negatif canım ama çok erken yapmışsın. Gebelik varsa bile tutunma dahi olmamış olabilir henüz Genişletmek için tıkla... Ağzımda birkaç gündür ekşi acımsı bi tat vardı açıkçası ondan yapmıştım ama haklısınız daha sonra yapsam daha iyi teşekkür ederim
Sibelcimm Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2016 Mesajlar 769 Emoji Skoru 335 Puanlar 103 Yaş 29 12 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi EdaEE #6 EdaEE .!.: Ağzımda birkaç gündür ekşi acımsı bi tat vardı açıkçası ondan yapmıştım ama haklısınız daha sonra yapsam daha iyi teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... En erken 4-5 gün kala yapın onda da çıkmadığı oluyormuş yine de
EdaEE .!.: Ağzımda birkaç gündür ekşi acımsı bi tat vardı açıkçası ondan yapmıştım ama haklısınız daha sonra yapsam daha iyi teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... En erken 4-5 gün kala yapın onda da çıkmadığı oluyormuş yine de
E EdaEE Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2026 Mesajlar 15 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 29 12 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi EdaEE #7 Sibelcimm .!.: En erken 4-5 gün kala yapın onda da çıkmadığı oluyormuş yine de Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimmm öyle yapayım. Peki bu ağızda geçmeyen acı-ekşi tat neden olur biliyor musunuz? Tüm kafamı o karıştırdı
Sibelcimm .!.: En erken 4-5 gün kala yapın onda da çıkmadığı oluyormuş yine de Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimmm öyle yapayım. Peki bu ağızda geçmeyen acı-ekşi tat neden olur biliyor musunuz? Tüm kafamı o karıştırdı
Sibelcimm Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2016 Mesajlar 769 Emoji Skoru 335 Puanlar 103 Yaş 29 12 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi EdaEE #8 EdaEE .!.: Teşekkür ederimmm öyle yapayım. Peki bu ağızda geçmeyen acı-ekşi tat neden olur biliyor musunuz? Tüm kafamı o karıştırdı Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum maalesef hamilelikte olduğunu da sizden duydum şimdi
EdaEE .!.: Teşekkür ederimmm öyle yapayım. Peki bu ağızda geçmeyen acı-ekşi tat neden olur biliyor musunuz? Tüm kafamı o karıştırdı Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum maalesef hamilelikte olduğunu da sizden duydum şimdi