• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test sonucu

amh-tsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
11
3
1
25
Merhabalar ilk defa buraya yazıyorum
benim tsh hormonum 1.606 mUI/L
fsh hormonum 8.61
lh 6,51
prolaktin 13.4
amh değerim ise 1.67
bu durumda doktorum direk aşılama o tutmazsa tüp bebek tedavisi dedi.
bu değerler ile hamile kalan varmı?

Anlamadım neden dedi ki, ben pek anlamam ama değerleriniz bana anormal gelmedi

Çok yüksek değil değerleriniz ilk baş ilaçla düşürüp denemesi lazım değerler düşmeden aşılama tutar mıki acaba

Merhabalar ilk defa buraya yazıyorum
benim tsh hormonum 1.606 mUI/L
fsh hormonum 8.61
lh 6,51
prolaktin 13.4
amh değerim ise 1.67
bu durumda doktorum direk aşılama o tutmazsa tüp bebek tedavisi dedi.
bu değerler ile hamile kalan varmı?
başka bi doktora degerlerini göster bence bakalım o ne diyecek

kaç yaşındasınız amh değeriniz çok kötü değil ama erken menepoza meyillisiniz kısaca . Ayrıca önce tedavi olmalısınız , aşılamaya para dökmeyin yıpratır sizi, tedavinizi olun tüp bebeğe başlayın . Benm amh değerimde 1,68

kaç yaşındasınız amh değeriniz çok kötü değil ama erken menepoza meyillisiniz kısaca . Ayrıca önce tedavi olmalısınız , aşılamaya para dökmeyin yıpratır sizi, tedavinizi olun tüp bebeğe başlayın . Benm amh değerimde 1,68
peki hamile misiniz?

peki hamile misiniz?
iki kere doğal yolla gebelik yaşadım , yumurta kalitesizliği sebebiyle düşük yaşadım , fakat benim çikolata kistimde mevcut. Bence doktorun dediğine çokta aldırış etme , amh çok vahim değil , doğal yolla 1 yıl gebe kalamazsan tüp bebek denersin . Aşılamaya para dökme hiç. Ayrıca düşük rezervler kalite arttıcı vitamin kullanmalı. ikinci gebeliğim o sayede gerçekleşti .İsmi prowomen araştır kullanmalısın kesinlikle , ayrıca doktor reçetesi gerekli değil , ilaç değil sadece dediğim gibi içi zenginleştrilmiş vitamn.

ayrıca burda 1,40 ve 1lerde doğal gebelik yakalayan çok kişi var ama takviye şart

iki kere doğal yolla gebelik yaşadım , yumurta kalitesizliği sebebiyle düşük yaşadım , fakat benim çikolata kistimde mevcut. Bence doktorun dediğine çokta aldırış etme , amh çok vahim değil , doğal yolla 1 yıl gebe kalamazsan tüp bebek denersin . Aşılamaya para dökme hiç. Ayrıca düşük rezervler kalite arttıcı vitamin kullanmalı. ikinci gebeliğim o sayede gerçekleşti .İsmi prowomen araştır kullanmalısın kesinlikle , ayrıca doktor reçetesi gerekli değil , ilaç değil sadece dediğim gibi içi zenginleştrilmiş vitamn.
onu şuanda kullanıyorum ama çok işe yarıyor mu açıkcası onu kullanırkende korkuyorum kendi doktorum vermişti zaten
korkumdan dolayı düzensiz kullandım

yaklaşık 1 buçuk yıl olucak deniyoruz ama hiç olmadı rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla nasib etsin

Hsg çekilmedi ama eşime yapıldı bir sorum yok
1,5 yıldır olmuyorsa hsg kesinlikle çekmeleri gerekirdi, belki tüpler tıkalı , belki rahim tersliği var , belki perde var ... yani 1,5 yıl uzun bir süre hsg çekilmeden doğru tedaviye başlamanız mümkün değil

anladım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim farklı doktorlara gitmekte fayda var bence

Bugün hastaneye gittim ve doktor bu şekilde bu değerler ile tüp bebeğe gerek olmadığını birde hsg çekilmesi gerektiğini söyledi içimi rwhatlattı fazlasıyla hsg çektiren varmı daha öncesinde anestesiz
Birde hsg %15 hamile kalma şansını arttırıyor yaptırmanda fayda var dedi

Back
X