sıkıntı yok gibi
merhaba eşimin sperm testı sonucuna bır bakabılırmısınız carsamba gunu dr a gosterıcez çarsambaya kdr en azından burdan bişiler öğrenmeye calısıyım dedım yardımcı olursanız sevınırım ...
mıktar 4cc
renk sarımtırak
ph 8.00
vizkozite artı artı artı
lifaksiyon 60dk
fruktoz artı
1cc dekı spermatozoon 20.000.000
total spermtozoon 80.000.000
ileri hareketli %24
yerınde hareketli %29
hareketsız %47
lökosit 200.00 cc
normal yapı %2
anormal yapı %98
baş efektı %53
boyun efektı%27
kuyruk efektı %18
değerlendirilen spermtazona sayısı 100 adet
Cnm sayı güzel.hareket idare eder.şekil yani morfoloji düşük.bizimde % 2 idi.dırekt tup bebek dendı.% 4 ve ustu asılama oluyor% 4 un altına tup öneriliyor
duzelme sansı yokmu bunun?
Cnm bize soylenen sayı ve hareketın artacagı ama sperm şeklinin kalıtsal oldugu.ve degısmeyecegı.ben eşime vitaminler bal kecıboynuzu vs hersey denedım.sayı ve hareket arttı morfoloji degısmedı.aşılama yapanlar var ama dusuk ihtimal diyorlar.lakın herseye ragmen sekli % 100 BOZUK OLSA bıle dogal yoldan hamıle kalanları okudum burda oda artık allahın takdırı
cok sordum ama son bırsey daha moralım bozuldu da suan daBazı drlar sekil önemli degıl dogal yoldan deneyin dıyorlar.ben öyle dıyenlere artık inanmıyorum cunku ıkı yıl bekledım olmadı.sonra tup yaptık tuttu cok sukur bence fazla yıpranmadan sende tup yaptır.
cok sordum ama son bırsey daha moralım bozuldu da suan da,ç açıcı bırseyler duymak ıstedgımdandır belkıde.. bende araştırdım da bıraz baş kuyruk govde orantılarnın da onemlı oldgnu okudum mesela yuzde 98 bas olan varmıs bızımkı yarı yarıya gıbı ya hanı hıcmı onemı yk yıne de
Yok cnm ya fazla soru sormak ne demek. Burda bulunuş amacımız zaten Bırbırımıze yardımcı olmak.sen o oranlara takılma cnm cunku dolleme yapması için herşeyi normal bır sperm olmalı. Bazen denk dusup normal yoldanda oluyor. Ama tup bebek te zaten onlar en duzgun spermı seçiyor.
Yok cnm ya fazla soru sormak ne demek. Burda bulunuş amacımız zaten Bırbırımıze yardımcı olmak.sen o oranlara takılma cnm cunku dolleme yapması için herşeyi normal bır sperm olmalı. Bazen denk dusup normal yoldanda oluyor. Ama tup bebek te zaten onlar en duzgun spermı seçiyor.
Eşini sen tanırsın en ıyı .ıstersen dr acıklasın sende anlattıklarımı orda sor.en dogruyu drun soyler.benımkı sadece deneyımcok moralım bozuldu eşim baktınmı deyıp duruo soyleyemedım çarşamba dr a gıdıcek ben burda anladıklarımı soylesemmı soylemesemmı kararsız kaldım
Eşini sen tanırsın en ıyı .ıstersen dr acıklasın sende anlattıklarımı orda sor.en dogruyu drun soyler.benımkı sadece deneyım
cnm yasım 26. bılmıyorum kafam karman corman oldu suanda
Eşini sen tanırsın en ıyı .ıstersen dr acıklasın sende anlattıklarımı orda sor.en dogruyu drun soyler.benımkı sadece deneyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?