• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test sonucu lutfen bakarmısnız?

hayat8187

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
76
10
98
37
İstanbul
merhaba eşimin sperm testı sonucuna bır bakabılırmısınız carsamba gunu dr a gosterıcez çarsambaya kdr en azından burdan bişiler öğrenmeye calısıyım dedım yardımcı olursanız sevınırım ...

mıktar 4cc
renk sarımtırak
ph 8.00
vizkozite artı artı artı
lifaksiyon 60dk
fruktoz artı
1cc dekı spermatozoon 20.000.000
total spermtozoon 80.000.000

ileri hareketli %24
yerınde hareketli %29
hareketsız %47

lökosit 200.00 cc

normal yapı %2
anormal yapı %98

baş efektı %53
boyun efektı%27
kuyruk efektı %18

değerlendirilen spermtazona sayısı 100 adet

merhaba eşimin sperm testı sonucuna bır bakabılırmısınız carsamba gunu dr a gosterıcez çarsambaya kdr en azından burdan bişiler öğrenmeye calısıyım dedım yardımcı olursanız sevınırım ...

mıktar 4cc
renk sarımtırak
ph 8.00
vizkozite artı artı artı
lifaksiyon 60dk
fruktoz artı
1cc dekı spermatozoon 20.000.000
total spermtozoon 80.000.000

ileri hareketli %24
yerınde hareketli %29
hareketsız %47

lökosit 200.00 cc

normal yapı %2
anormal yapı %98

baş efektı %53
boyun efektı%27
kuyruk efektı %18

değerlendirilen spermtazona sayısı 100 adet

Cnm sayı güzel.hareket idare eder.şekil yani morfoloji düşük.bizimde % 2 idi.dırekt tup bebek dendı.% 4 ve ustu asılama oluyor% 4 un altına tup öneriliyor

duzelme sansı yokmu bunun?

Cnm bize soylenen sayı ve hareketın artacagı ama sperm şeklinin kalıtsal oldugu.ve degısmeyecegı.ben eşime vitaminler bal kecıboynuzu vs hersey denedım.sayı ve hareket arttı morfoloji degısmedı.aşılama yapanlar var ama dusuk ihtimal diyorlar.lakın herseye ragmen sekli % 100 BOZUK OLSA bıle dogal yoldan hamıle kalanları okudum burda oda artık allahın takdırı

Cnm bize soylenen sayı ve hareketın artacagı ama sperm şeklinin kalıtsal oldugu.ve degısmeyecegı.ben eşime vitaminler bal kecıboynuzu vs hersey denedım.sayı ve hareket arttı morfoloji degısmedı.aşılama yapanlar var ama dusuk ihtimal diyorlar.lakın herseye ragmen sekli % 100 BOZUK OLSA bıle dogal yoldan hamıle kalanları okudum burda oda artık allahın takdırı

Bazı drlar sekil önemli degıl dogal yoldan deneyin dıyorlar.ben öyle dıyenlere artık inanmıyorum cunku ıkı yıl bekledım olmadı.sonra tup yaptık tuttu cok sukur bence fazla yıpranmadan sende tup yaptır.

Bazı drlar sekil önemli degıl dogal yoldan deneyin dıyorlar.ben öyle dıyenlere artık inanmıyorum cunku ıkı yıl bekledım olmadı.sonra tup yaptık tuttu cok sukur bence fazla yıpranmadan sende tup yaptır.
cok sordum ama son bırsey daha moralım bozuldu da suan da:( ,ç açıcı bırseyler duymak ıstedgımdandır belkıde.. bende araştırdım da bıraz baş kuyruk govde orantılarnın da onemlı oldgnu okudum mesela yuzde 98 bas olan varmıs bızımkı yarı yarıya gıbı ya hanı hıcmı onemı yk yıne de:(

cok sordum ama son bırsey daha moralım bozuldu da suan da:( ,ç açıcı bırseyler duymak ıstedgımdandır belkıde.. bende araştırdım da bıraz baş kuyruk govde orantılarnın da onemlı oldgnu okudum mesela yuzde 98 bas olan varmıs bızımkı yarı yarıya gıbı ya hanı hıcmı onemı yk yıne de:(

Yok cnm ya fazla soru sormak ne demek. Burda bulunuş amacımız zaten Bırbırımıze yardımcı olmak.sen o oranlara takılma cnm cunku dolleme yapması için herşeyi normal bır sperm olmalı. Bazen denk dusup normal yoldanda oluyor. Ama tup bebek te zaten onlar en duzgun spermı seçiyor.

Yok cnm ya fazla soru sormak ne demek. Burda bulunuş amacımız zaten Bırbırımıze yardımcı olmak.sen o oranlara takılma cnm cunku dolleme yapması için herşeyi normal bır sperm olmalı. Bazen denk dusup normal yoldanda oluyor. Ama tup bebek te zaten onlar en duzgun spermı seçiyor.

cok moralım bozuldu eşim baktınmı deyıp duruo soyleyemedım çarşamba dr a gıdıcek ben burda anladıklarımı soylesemmı soylemesemmı kararsız kaldım

Moralını hıc bozma cunku dermanı var. Sayınızda oldukca fazla.sayı artınca o oranda normal spermde artıyor.beklemeye yaşın durumun uygunsa dogal yoldan dene.cunku gebe kalanda var.ama maddi durumum var beklemek ıstemıyorum dersen ıyı laboratuvar ı olan bır merkeze gıt yaptır derım

cok moralım bozuldu eşim baktınmı deyıp duruo soyleyemedım çarşamba dr a gıdıcek ben burda anladıklarımı soylesemmı soylemesemmı kararsız kaldım
Eşini sen tanırsın en ıyı .ıstersen dr acıklasın sende anlattıklarımı orda sor.en dogruyu drun soyler.benımkı sadece deneyım

cnm yasım 26. bılmıyorum kafam karman corman oldu suanda

Daha cok gencsın aslında.bızım evlılıgın 6 .yılında ögrendım(o zamana dek korunduk) 2 yılda kendim denedım.8, yılda tuple oldu cok sukur.yas oldu 32.artık beklemk istemedim yani.sen esine kecıboynuzu yedir hız bıraz daha artsın. Sende sorun yoksa dogal dene.cok yıprandım sabrım kalmadı dersen tup yap.

Eşini sen tanırsın en ıyı .ıstersen dr acıklasın sende anlattıklarımı orda sor.en dogruyu drun soyler.benımkı sadece deneyım

Cnm moralını bozmk istemezdım hakkını Helal et.felaket tellallıgı yapmk istemezdım.bana drlar pembe davrandılar.ben burdakıleri takıp edince basıt olmadıgını anlayıp tupe yöneldim.o yuzden biraz acıklama yapmak istedim.insan sorunu bılırse çözmesi daha kolay bence.mucızeler her daim var.ama bızde elımızden geleni yapmalıyız bence.

Merhaba, öncelikle tek bir test sonucuna bakılarak herhangi bir kanıya varılmaz. Eşinin değerleri kötü değil, moralini bozacak bir durumda değil. Sayısı yeterli, ileri hareketi çok az düşük, morfoloji %2 evet ama %1 olup hamile olanlar çok fazla. Spermler değişkenlik gösteren şeylerdir, bu sonuca göre kötü denilemez. Eşimin ilk sperm sonucunda %2 çıkmıştı morfoloji, ileri hareketi biraz düşüktü. Fakat daha sonra 2 tane daha yapıldı, onlarda gayet normal çıktı. O yüzden hemen moralini bozma.
Ne kadar zamandır bekliyorsunuz peki, bu sonuca göre eşinden kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

6 7aydir deniyoruz bende hormon testi yaptirdim bi problem cikmadi dr test istemedi esimden daha erken oldugu icin biz kendimiz aklimizda soru isareti kalmamasi acisindan yaptridik bir tanidigin tavsiyesi ile . Simdi diger arkadasin test sonuclari ile karsilastirdik su anda esi hamile ve bizim sonuclarimiza gore cok daha dusuk bizim yuzde 2olan degerimiz onda 1 mesela biraz yuregime su serpildi. Benim su asamada yumurtlama takibi yapmam lazim. Ve herkes ayni seyi soyluyo iliski sonrasu hemen kaliyordum bu ay kalmadan yatmayi denuycem yine olmazda yumurtlama takibine basliyim diyorum siz ne onerirsiniz

Back