• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test sonucu ilerlemesi

merveblc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
9
0
1
33
merhaba 10 aralıkta tahlil yaptırdım 130.10 çıktı 2 gün sonra 12 aralıkta tekrar yaptırdım 158.40 çıktı bu değerlerin yükselişi normal mi acaba bilgisi olan var mı :110:

Düşük canım minimum 200 falan olması lazım. Tabi verdiğin saatlerin de aynı olması gerekiyor. Birini 10 Aralık akşam verdin diyelim diğerini sabah verdin tam saati dolmadığı için de düşük çıkabilir üzerine düş 🙏😘

1 hafta beklesem mi tekrar test için ve bu süreçte bi kadın doğum uzmanına gitmelimiyim

yarın o zaman bi gideyim test yaptırdığım hastaneye.Ve tabi bu süreçte iyi bir doktor bulmakta önemli ve malesef yaptığım araştırmlarda birinin mükemmel dediğine başkası neler neler diyor.Sanırım birazda şans

Bebekren şüphelendiğin veya bebek haberini aldığın ilk 3 ay şüphelendiğin en ufak şeyde doktora git önemli olan ilk 3 ay zaten
şuan zaten kimseye bişey demedim eşime bile çok istiyoruz ama allah korusun olumsuz brşey olursa o bu konularda çok duygusal ve yıpratmak istemiyorum onu hemen demorolize olmasın diye ben emin olmak istiyorum önce

şuan zaten kimseye bişey demedim eşime bile çok istiyoruz ama allah korusun olumsuz brşey olursa o bu konularda çok duygusal ve yıpratmak istemiyorum onu hemen demorolize olmasın diye ben emin olmak istiyorum önce
şu an doktor size bir şey yapamaz ki kese bile görülmez beklemeniz lazım

Bencede ilerlermesi düşük sağlıklı bir gebelik olmayabilir sen tekrar kan ver kuzum

iki testide aynı yerde yaptırmadıysan 2.testi nerede yaptırdıysan 2 gun sonra aynı yere aynı saatlerde yaptır ,
inşallah 2 katından fazla artmıştır

iki testide aynı yerde yaptırmadıysan 2.testi nerede yaptırdıysan 2 gun sonra aynı yere aynı saatlerde yaptır ,
inşallah 2 katından fazla artmıştır
ikisini de aynı yerde ortalama aynı saatlerde yaptırdım iş yerime yakın bir hastanede çünkü işten çıkma şansım yok ekstra bi izin alamıyorum bu sebeple erkenden gidip yaptırım işe giidyorum.

evet gecikti ki benim hiç gecikmez normalde o yüzden direk test yaptırdım.
Geciktiyse daha yüksek ve düzenli bir artış olması gerekiyordu. 2 gün sonra tekrarlayın testinizi, doktora gitseniz de şu an tahlil dışında yapılacak pek bir şey yok. Beklemeniz lazım, ortalama 2000lerdeyken kese görülüyor çünkü.

Back