Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
test sonucu ilerlemesi
- Konu Sahibi merveblc
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta değeri beta hcg gebelik testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
Çok düşük canım yaaa kimyasal olabilirmerhaba 10 aralıkta tahlil yaptırdım 130.10 çıktı 2 gün sonra 12 aralıkta tekrar yaptırdım 158.40 çıktı bu değerlerin yükselişi normal mi acaba bilgisi olan var mı
- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Durman hata bence1 hafta beklesem mi tekrar test için ve bu süreçte bi kadın doğum uzmanına gitmelimiyim
- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Bebekren şüphelendiğin veya bebek haberini aldığın ilk 3 ay şüphelendiğin en ufak şeyde doktora git önemli olan ilk 3 ay zaten1 hafta beklesem mi tekrar test için ve bu süreçte bi kadın doğum uzmanına gitmelimiyim
şuan zaten kimseye bişey demedim eşime bile çok istiyoruz ama allah korusun olumsuz brşey olursa o bu konularda çok duygusal ve yıpratmak istemiyorum onu hemen demorolize olmasın diye ben emin olmak istiyorum önceBebekren şüphelendiğin veya bebek haberini aldığın ilk 3 ay şüphelendiğin en ufak şeyde doktora git önemli olan ilk 3 ay zaten
- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
- 158
2 gün sonra tekrar verin bakalım belki birden artacaktırmerhaba 10 aralıkta tahlil yaptırdım 130.10 çıktı 2 gün sonra 12 aralıkta tekrar yaptırdım 158.40 çıktı bu değerlerin yükselişi normal mi acaba bilgisi olan var mı
- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
- 158
şu an doktor size bir şey yapamaz ki kese bile görülmez beklemeniz lazımşuan zaten kimseye bişey demedim eşime bile çok istiyoruz ama allah korusun olumsuz brşey olursa o bu konularda çok duygusal ve yıpratmak istemiyorum onu hemen demorolize olmasın diye ben emin olmak istiyorum önce
Moral bozmak istemem ama muhtemelen kimyasal gebeliktir, regliniz gecikti mi?merhaba 10 aralıkta tahlil yaptırdım 130.10 çıktı 2 gün sonra 12 aralıkta tekrar yaptırdım 158.40 çıktı bu değerlerin yükselişi normal mi acaba bilgisi olan var mı
kese kaçıncı haftada görünüyor çünkü referans aralığına göre 4.haftadayımşu an doktor size bir şey yapamaz ki kese bile görülmez beklemeniz lazım
evet gecikti ki benim hiç gecikmez normalde o yüzden direk test yaptırdım.Moral bozmak istemem ama muhtemelen kimyasal gebeliktir, regliniz gecikti mi?
- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
- 158
haftaya göre değil değere göre benim 2500 lerde görüldükese kaçıncı haftada görünüyor çünkü referans aralığına göre 4.haftadayım
yine 2 gün sonra mı yoksa bekleyeyim biraz daha acaba
Yine 2 gün sonramı ykosa bekleyeyim mi 1 hafta kadar
Bencede ilerlermesi düşük sağlıklı bir gebelik olmayabilir sen tekrar kan ver kuzum
Yine 2 gün sonramı ykosa bekleyeyim mi 1 hafta kadar
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
ikisini de aynı yerde ortalama aynı saatlerde yaptırdım iş yerime yakın bir hastanede çünkü işten çıkma şansım yok ekstra bi izin alamıyorum bu sebeple erkenden gidip yaptırım işe giidyorum.iki testide aynı yerde yaptırmadıysan 2.testi nerede yaptırdıysan 2 gun sonra aynı yere aynı saatlerde yaptır ,
inşallah 2 katından fazla artmıştır
Geciktiyse daha yüksek ve düzenli bir artış olması gerekiyordu. 2 gün sonra tekrarlayın testinizi, doktora gitseniz de şu an tahlil dışında yapılacak pek bir şey yok. Beklemeniz lazım, ortalama 2000lerdeyken kese görülüyor çünkü.evet gecikti ki benim hiç gecikmez normalde o yüzden direk test yaptırdım.