- 4 Ocak 2023
- 44
- 6
- 24
- Konu Sahibi selenslmklr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 haftaya ve hamile olmamaya gore deger normal miHamile degilsin
Canım bende ikinci hamileligimi böyle öğrendim. 2 gün sonra tekrar kan verdim sonuç 5.89 çıkmıştı. Umutlandırdı değil tabi ama 2 gün sonra tekrar et :)kan verdim sonuc boyle gozukuyor gebelik var mı iliskiden 4 hafta sonra kan verdim hamile miyim yoksa hamilelik olmayana gore normal mi
iliskinizden kac gun sonra kan vermistinizCanım bende ikinci hamileligimi böyle öğrendim. 2 gün sonra tekrar kan verdim sonuç 5.89 çıkmıştı. Umutlandırdı değil tabi ama 2 gün sonra tekrar et :)
O zaman ilaç tedavisi görüp hamile kalmıştım canım ben. Catlatma ognesinden 10 gün sonra vermistim. 2.40 çıkmıştı. 2 gün sonra verdim 5.89 çıkmıştı. Sonra düzenli arttıiliskinizden kac gun sonra kan vermistiniz
anladiimİlişkiden 4 hafta sonra kan vermişsiniz olsaydı çıkardı kesinlikle negatif görünüyor ne yazık ki
Bariz belli bir çizgi var :) Allah gönlünüze göre versinçatlatma iğnesi yapmıştım adetime 3 gün var hamile miyim ?
Allah razı olsunBariz belli bir çizgi var :) Allah gönlünüze göre versin
Canım hayırlı olsun. Testi tekrarladın mi sonra hiç? Çatlatma dan kaç gün sonra yaptın testiAllah razı olsun
Teşekkür ederim iğneden 12 gün sonra yaptım beta hgc yaptım sonra 83 çıktı iki gün sonra 337 çıktıCanım hayırlı olsun. Testi tekrarladın mi sonra hiç? Çatlatma dan kaç gün sonra yaptın testi
Ayy Allah sana bağışlasın bebişini kuzum çok sevindim benimde iğneden sonra ki 7nci günüm heycanla bekliyorum 12 yi. Belirtilerin neydi pekiTeşekkür ederim iğneden 12 gün sonra yaptım beta hgc yaptım sonra 83 çıktı iki gün sonra 337 çıktı
Çok teşekkür ederim ama ben kalp atışını duymadan emin olamam çünkü bi boş bide kimyasal gebelik geçirdim… belirtilerim;çok akıntım vardı beyaz bide kasıklarda ağrı yanma oluyordu bide tavuk görünce midem bulandıAyy Allah sana bağışlasın bebişini kuzum çok sevindim benimde iğneden sonra ki 7nci günüm heycanla bekliyorum 12 yi. Belirtilerin neydi peki